Χριστίνα Αλούπη-Κωνσταντίνος Κέφαλος: «Θέλουμε δεύτερο παιδί»
Showbiz

Χριστίνα Αλούπη-Κωνσταντίνος Κέφαλος: «Θέλουμε δεύτερο παιδί»

Λίγες ημέρες πριν γιορτάσουν τα πρώτα γενέθλια του γιου τους Ανδρέα, η Χριστίνα Αλούπη μιλά για την επιθυμία που μοιράζεται με τον σύζυγο της Κωνσταντίνο Κέφαλο να αποκτήσουν σύντομα και δεύτερο παιδί

«Θέλουμε και δεύτερο πουδί σύντομα. Σκεφτόμαοτε να μεγαλώσουμε την οικογένειά μας και θα ήταν ωραίο να είναι τα παιδιά μας κοντά σε ηλικία. Ελπίζουμε να είμαστε τόσο τυχεροί και τη δεύτερη φορά όσο ήμασταν με τον Ανδρέα! Πριν καν γεννηθεί ο γιος μας λέγαμε ότι θέλουμε ιδανικά ένα αγόρι και ένα κορίτσι, αλλά τελικά όποιο και αν είναι το φύλο του επόμενου μωρού μας δεν έχει σημασία, τα παιδιά είναι ευλογία», λέει με χαρά στην Real η Χριστίνα Αλούπη από την Τάλσα των ΗΠΑ όπου ζει μόνιμα. Η καθημερινότητα της παρουσιάστριας έχει αλλάξει ριζικά από τότε που απέκτησε τον γιο της και, παρόλο που πίστευε ότι θα ένιωθε μεγάλο κενό μένοντας στο σπίτι για τον μικρό, τελικά δηλώ¬νει πολύ ευτυχισμένη με τη νέα καθημερινότητά της: «Ήθελα να περάσω αυτόν τον χρόνο μεγαλώνοντας το μωρό μου εγώ η ίδια και όχι κάποια νταντά, αφού δεν έχουμε οικογένεια κοντά μας να μας βοηθήσει. Νιώθω πολύ τυχερή που έχω τη δυνατότητα να μην εργάζομαι αυτή την περίοδο και να περνάω όλο το χρόνο μου με το μωρό. Τέτοια πληρότητα δεν έχω ξαναβιώσει! Ο Ανδρέας θα γίνει ενός έτους σε έναν μήνα κι εγώ δεν νιώθω έτοιμη να τον αφήσω σε μια ξένη γυναίκα για να επιστρέψω στη δουλειά. Ενιωσα την ανάγκη να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια, να κάνω ένα παιδί, και αυτή ήταν η πιο σωστή απόφαση που πήρα στη ζωή μου».
Η ελπίδα να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα ακόμη δεν έχει χαθεί για τη Χρ. Αλούπη. «Από την πρώτη στιγμή που έφυγα από την Ελλάδα, μου έλειπε αφάνταστα ο τόπος μου και πάντα ήθελα να επιστρέψω. Ακόμη και τώρα. Και ο Κωνσταντίνος θα ήθελε να ζήσουμε στην Ελλάδα, όπου είχε ζήσει για δύο χρόνια όταν ήταν μικρότερος. Από τότε, επιθυμία του ήταν να επιστρέψει μόνιμα», παραδέχεται η όμορφη παρουσιάστρια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved