Η φιλανθρωπική κίνηση του Στράτου Τζώρτζογλου
Showbiz

Η φιλανθρωπική κίνηση του Στράτου Τζώρτζογλου

Μια νέα πρωτοβουλία πήρε ο Στράτος Τζώρτζογλου προσφέροντας χαρά

αλλά και ελπίδα στο ΚΔΑΠ ΜΕΑ Ίδρυμα «Αρωγή», δείχνοντας όμως παράλληλα τη μεγάλη του ευαισθησία κάνοντας πράξεις χωρίς να μένει απλά στα λόγια.

Ο ηθοποιός επισκέφτηκε τον χώρο, μίλησε και πέρασε αρκετό χρόνο με τα παιδιά διαβάζοντας αποσπάσματα από το βιβλίο «Ο Νόμος της Επιτυχίας» του Napoleon Hill του Δημήτρη Μητσόπουλου μαζί με την Prismart / F-Stratos Jewellery, και τους Genci Shaqiri, Fan Michail Anurag προχώρησε σε κάτι αξιοθαύμαστο.

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης θα συμβάλει με το δικό του τρόπο στο εθελοντικό κοινωνικό έργο που, μέχρι σήμερα, προσφέρει η «Αρωγή».

Ο ίδιος εξηγεί: «Θα γίνω μέλος του διοικητικού συμβουλίου, είναι νομίζω μια προσπάθεια που αξίζει τον κόπο όταν η κυρία Βίκυ Έλιοτ έχει αφιέρωση όλη τη ζωή. Γνώρισε και έζησε δίπλα σε οικογένειες που αντιμετώπισαν και αντιμετωπίζουν ακόμη σοβαρά προβλήματα επιβίωσης. Τους συμπαραστάθηκε και συνεχίζει να τους συμπαρίσταται καθημερινά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εγώ προσωπικά είχα την άμεση επαφή με τα παιδιά και αποφάσισα να κάνω μια παράστασή -μαζί με την ποιήτρια Ελένη Σεργίου θα κάνουμε θεατρικό έργο το ‘’Νόμο της επιτυχίας’’- επίσης για το «Αρωγη» που τα έσοδα θα διατεθούν για τον σκοπό αυτό ενώ και τα κοσμήματα μου θα διατεθούν σε μπαζάρ. Επίσης με την Prismart με την οποία συνεργάζομαι θα φτιάξουμε μια πεταλούδα, ένα ειδικό κόσμημα για την Αρωγή, μια πεταλούδα που αντιπροσωπεύει τον ελεύθερο άνθρωπο που έχει πολεμήσει τις φοβίες του και βγαίνει στο φως. Τα παιδιά έχουν ζωγραφίσει μια πεταλούδα. Θα πουληθεί παντού. Και τα έσοδα θα είναι για να στηριχθούν αυτά τα παιδιά» δηλώνει ο Στράτος Τζώρτζογλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved