Μουζουράκης: Το ταξίδι στις ΗΠΑ, οι δουλειές σε Ελλάδα και εξωτερικό και η αλήθεια για τη Σολωμού
Showbiz

Μουζουράκης: Το ταξίδι στις ΗΠΑ, οι δουλειές σε Ελλάδα και εξωτερικό και η αλήθεια για τη Σολωμού

Πού τον χάνεις πού τον βρίσκεις τον Πάνο Μουζουράκη, σε ένα αεροδρόμιο θα τον δεις. Ο τραγουδιστής το τελευταίο διάστημα βρέθηκε στην Αμερική και τώρα ετοιμάζει βαλίτσες για τη Μεγάλη Βρετανία.

Αυτός ήταν και ο λόγος που έγιναν έντονες οι φήμες χωρισμού από τη Μαρία Σολωμού, αφού το ζευγάρι τελευταία δεν έκανε συχνά κοινές εμφανίσεις λόγω της απουσίας του στο εξωτερικό. Ο καλλιτέχνης ταξίδεψε, σύμφωνα με τη real, πρόσφατα στις ΗΠΑ για επαγγελματικούς λόγους και, φυσικά, εκεί συνάντησε τον μεγάλο του... αδελφό, Χριστόφορο Παπακαλιάτη, όπως θυμόμαστε από την επιτυχημένη σειρά «Τέσσερις». Στην παρέα τους ήταν και οι αγαπημένοι ηθοποιοί Πάνος Βλάχος και Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο μακιγέρ Δημήτρης Γιαννέτος, αλλά και η εγγονή του Ζάχου Χατζηφωτίου, Δωροθέα Πασχαλίδου, η οποία είναι κινηματογραφική παραγωγός και ζει στο Μπέβερλι Χιλς.
Ο Πάνος έχει δηλώσει εδώ και πολύ καιρό ότι θέλει να κυνηγήσει την τύχη του στις ΗΠΑ, γι' αυτό και έκανε αυτό το μεγάλο ταξίδι, λίγο πριν από την πρεμιέρα του «The Voice», όπου για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν θα κρατά τον ρόλο του κριτή. Παράλληλα, έχει ήδη κάνει οντι¬σιόν για το σίκουελ της ταινίας«Mamma mia», που πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο.
Σύμφωνα με πρόσωπο από το περιβάλλον του Πάνου Μουζουράκη, όταν το talent show ολοκληρώσει τον κύκλο του, ο ίδιος σκοπεύει να κυ¬νηγήσει πιο εντατικά το όνειρο μιας καριέρας στο εξωτερικό. Το ταξίδι του στην Αμερική το έκανε για να προετοιμάσει το έδαφος και για να συζητήσει από κοντά κάποια πρότζεκτ. Ο πολυτάλαντος Πάνος πλέον δέχεται προτάσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Όσο για τη σχέση του με την ηθοποιό Μαρία Σολωμού, όπως πρόσφατα δήλωσε και η ίδια, δεν ισχύουν τα σενάρια του χωρισμού. Η Μαρία παραμένει μια σταθερά στη ζωή του καλλιτέχνη και μπορεί το τελευταίο διάστημα να μη βλέπονται τόσο συχνά όσο θα ήθελαν, όμως η σχέση τους είναι τόσο δυνατή, που δεν δοκιμάζεται με τέτοιου είδους εξελίξεις. Αντιθέτως οι δυο τους χαίρονται ο ένας με την επιτυχία του άλλου και πορεύονται μαζί. Αλλωστε, πολύ προσφάτως, όπως σας ενημέρωσε το gossip-tv.gr έκλεισαν όλα τα στόματα όταν μαζί βρέθηκαν στην πρόβα τζενεράλε της παράστασης «Μαντάμ Σουσού». Μπορεί να μην στάθηκαν για να φωτογραφηθούν όμως και μόνο το γεγονός ότι ήταν συνεχώς μαζί, έλεγε πάρα πολλά σε εκείνους που ξέρουν...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved