Ο άντρας που βρίσκεται στο πλευρό της ηθοποιού Ευαγγελίας Μουμούρη εδώ και επτά χρόνια!
Showbiz

Ο άντρας που βρίσκεται στο πλευρό της ηθοποιού Ευαγγελίας Μουμούρη εδώ και επτά χρόνια!

Η ηθοποιός Ευαγγελία Μουμούρη και ο σύντροφός της, ο μουσικός Αλέξανδρος Μαμμόπουλος, είναι μαζί επτά ολόκληρα χρόνια, όμως είναι μετρημένες στα δάχτυλα οι φορές που οι δυο τους έχουν απαθανατιστεί από τον φωτογραφικό φακό σε κάποια έξοδό τους. 

Λογικό, αν σκεφτεί κανείς πως ουδέπο¬τε επιζήτησαν δημοσιότητα για να προβάλουν την προσωπική τους ζωή. Το αντίθετο θα έλεγε όποιος τους γνωρίζει και ξέρει πως από την πρώτη στιγμή που γνωρίστηκαν, το 2010, θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους. Οπως ακριβώς δηλαδή, είναι και ως προσωπικότητες. Καλλιτέχνες και οι δύο, απολαμβάνουν τη σχέση τους αθόρυβα και αποφεύγοντας κάθε είδους προβολή, όταν δεν πρόκειται για τη δουλειά τους. Εκείνος είναι ντράμερ και μάλιστα ανήκε μέχρι πρότινος στο γνωστό συγκρότημα Αντιστρές. Παράλληλα διαθέτει το δικό του στούντιο ηχογραφήσεων και παραγωγής διαφημιστικών, το Funkey Studio που βρίσκεται στο Χαλάνδρι.
Δυνατή σχέση
Ο 47χρονος μουσικός παραγωγός είναι ο φύλακας άγγελος της ηθοποιού. Τον συμβουλεύεται για κάθε βήμα της είτε πρόκειται για τα επαγγελματικά της είτε ακόμα και για πιο προσωπικά της θέματα. «Έχουν ένα σπάνιο δέσιμο που εξηγεί και τα επτά χρόνια ευτυχίας που μοιράζονται», λέει στενός τους φίλος ο οποίος αποφεύγει να αποκαλύψει κάτι άλλο για αυτή τη σχέση, που γεννήθηκε σε μια καλλιτεχνική παρέα και όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο δυνατή. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε, σύμφωνα με τη Real, την ηθοποιό και τον σύντροφο της σε έξοδό τους στο κέντρο της Αθήνας. Βρέθηκαν στο μπαρ «Μask» στην πλατεία Αγίας Ειρήνης για να απολαύσουν από ένα ποτήρι κρασί, ό,τι ακριβώς χρειάζονταν, δηλαδή, για να χαλαρώ¬σουν μετά από μια απαιτητική ημέρα. Εδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετοι και, παρά το γεγονός ότι δεν επιδιώκουν τη δημοσιότητα, δεν σάστισαν στη θέα των φωτογραφικών φακών. Αντιθέτως συνέχισαν να απολαμβάνουν ήσυχοι και χαλαροί το ποτό τους συζητώντας.
Σε ό,τι αφορά τα επαγγελματικά σχέδια της Ευαγγελίας πρόκειται για ακόμα μια χρονιά να απέχει από την τηλεόραση, όμως όχι και από το θέατρο, καθώς θα πρωταγωνιστήσει μαζί με αξιόλογους συναδέλφους της στην παράσταση «Νίκη» του Χρήστου Χωμενίδη, σε σκηνοθεσία Σταμάτη Φασουλή. Η παράσταση ανεβαίνει για δεύτερη σεζόν στο θέατρο «Ελληνικός Κόσμος» από τις 12 Οκτωβρίου μέχρι τις 30 Νοεμβρίου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved