Τάκης Σούκας: «Θα ήθελα να έχει τραγουδήσει ένα τραγούδι μου ο Ρέμος»
Showbiz

Τάκης Σούκας: «Θα ήθελα να έχει τραγουδήσει ένα τραγούδι μου ο Ρέμος»

Μπορεί τα τραγούδια του να έχουν ερμηνεύσει μεγάλα ονόματα, αλλά ένα όνειρο του δεν έχει γίνει ακόμα πραγματικότητα.

Σας λυπούν όσα γίνονται στη χώρα τα τελευταία χρόνια;

«Είμαι και εγώ παθών. Παίρνω μια σύνταξη που δεν μου φτάνει να βάλω βενζίνη και να πάω από εδώ μέχρι τη Γλυφάδα. Με την ΑΕΠΙ έχουν γίνει τα γνωστά και δεν πληρωνόμαστε. Οι εταιρίες δίσκων έχουν βάλει λουκέτο, τα δισκάδικα έχουν κλείσει, έχει μπει στη ζωή μας το ίντερνετ και τα κέντρα δουλεύουν δύο φορές την εβδομάδα. Παίρναμε ρεπό μόνο Τρίτη και Μεγάλη Εβδομάδα, και με έπιανε τρομερή μελαγχολία. Το μόνο που κινείται πλέον στη μουσική είναι τα cd με τις εφημερίδες»

Η κρίση είναι μόνο οικονομική;

«Είναι και κρίση αξίων, γι’ αυτό σιωπούν οι Ελληνες. Δεν βλέπω φως στο τούνελ, γιατί δεν πιστεύω κανέναν ούτε από τους κυβερνώντες ούτε από την αντιπολίτευση. Αυτοί κοιτάνε μόνο τις θέσεις τους. Λυπάμαι για τα εγγόνια μου»

Γιατί αισθάνεστε τυχερός;

«Γιατί έζησα στον αιώνα που γεννήθηκαν ο Βαμβακάρης, ο Τσιτσάνης, ο Καλδάρας, ο Θεοδωράκης, ο Χατζιδάκις, ο Σαββόπουλος, ο Χατζής. Δεν ήταν συνθέτες «fast food». Δεν έγραφαν εύπεπτα τραγούδια για να κοιμίζουν τον λαό. Είχαμε συναντηθεί με την Ελένη Βιτάλη σε μια εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου και μου είχε ζητήσει να της γράψω τραγούδια. Συνεργαστήκαμε μαζί στο στούντιο, αλλά τα τραγούδια δεν βγήκαν στην αγορά. Η Ελένη θα βρήκε δυσκολίες...»

Εσείς ποιο τραγούδι σας σιγοψιθυρίζετε;

«Περνάω τη φάση των δημοτικών τραγουδιών. Τραγουδώ το «Τριανταφυλλάκι θα γινώ...» Α, να σας πω κι ένα μυστικό: τα τραγούδια που θέλω δεν τα έχω γράψει ακόμη! Θα ήθελα να τραγουδήσει ένα τραγούδι μου ο Αντώνης Ρέμος» εξήγησε στην espresso ο Τάκης Σούκας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved