Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Προθέρμανση με πρεμιέρες, σινε-μαραθώνιο & ένα Χαμίνι
Showbiz

Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης: Προθέρμανση με πρεμιέρες, σινε-μαραθώνιο & ένα Χαμίνι

Το μενού είναι πλούσιο και ήδη μας κάνει να θέλουμε να μεταφέρουμε την έδρα μας στη Θεσσαλονίκη καθώς το 58ο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης προτείνει δράσεις και ταινίες που θα συζητηθούν με πρεμιέρες, ένα σινέ-μαραθώνιο, αφιερώματα, ταινίες πρώτης προβολής και ένα πάντα συγκινητικό Χαμίνι.

Οι πρεμιέρες
"Το τελευταίο σημείωμα", η πολυαναμενόμενη ταινία του Παντελή Βούλγαρη προβάλλεται σε μια μεγάλη προφεστιβαλική εκδήλωση του 58ου ΦΚΘ, σε επίσημη πρεμιέρα στο Ολύμπιον. Το "παρών" θα δώσουν οι Παντελής Βούλγαρης, Ιωάννα Καρυστιάνη, Ανδρέας Κωνσταντίνου και Μελία Κράιλινγκ [αίθουσα Ολύμπιον, Δευτέρα 19:30].
Χωρίς αγάπη, το νέο συγκλονιστικό φιλμ του Αντρέι Σβιάγκιντσεφ σε αβάν πρεμιέρ. Δυνατά εγκαίνια για την Ταινιοθήκη Θεσσαλονίκης για τη νέα κινηματογραφική σεζόν. Στο πλαίσιο του αφιερώματος "Στη Ρωσία του Αντρέι Ζβιάγκιντσεφ" θα προβληθούν άλλες τρεις πολυβραβευμένες ταινίες του σκηνοθέτη. Πρόκειται για τα φιλμ Η επιστροφή (2003), Η αποξένωση (2007), Ελένα (2011) [αίθουσα Σταύρος Τορνές, 15-17 Οκτωβρίου 2017]

Διαβάστε περισσότερα στο CNN.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved