Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Οι καλές προτάσεις με έκαναν να μην παίρνω ανάσα»
Showbiz

Γιάννης Τσιμιτσέλης: «Οι καλές προτάσεις με έκαναν να μην παίρνω ανάσα»

Μπορεί να διανύουμε περίοδο κρίσης ωστόσο ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δεν έχει μείνει από δουλειά.

«Είναι ευλογία να υπάρχουν προτάσεις και δουλειές. Όταν ζεις στο τρέξιμο είναι δύσκολο να το αξιολογήσεις και να το ευχαριστηθείς, αλλά θα μου ήταν δύσκολο να καθόμουν και να μη δούλευα. Είμαι workaholic, θέλω να είμαι συνέχεια σε κίνηση. Μπορεί να κουράζομαι, αλλά όταν βλέπω μια δουλειά ολοκληρωμένη το αποτέλεσμα με παρηγορεί.

Τα πρώτα πέντε χρόνια από τα συνολικά δεκαεπτά της καριέρας μου ήταν πιο χαλαρά γιατί δεν υπήρχαν προτάσεις. Από ένα σημείο και μετά, λίγο η απληστία, λίγο οι καλές προτάσεις με έκαναν να μην παίρνω ανάσα», λέει ο ηθοποιός στο Πρώτο Θέμα και συνεχίζει μιλώντας για την σημερινή κατάσταση.

«Είναι γεγονός ότι στην καθημερινότητα μας επικρατεί πανικός, μια, που η κατάσταση αυτή δεν συνηθίζεται με τίποτα. Είναι σαν τον σεισμό. Όταν ξανάναρθει ο επόμενος θυμάσαι πάλι τι είχε γίνει στον προηγούμενο. Όπου "σεισμός" είναι κάθε νέα κρίση που φέρνει νέα μέτρα. Είμαστε μεν σοκαρισμένοι, αλλά έχουμε κοντή μνήμη. Οι επιστήμονες λένε ότι δεν γίνονται τυχαία εκλογές κάθε τέσσερα χρόνια. Στα τέσσερα χρόνια ο σαματάς έχει περάσει και θυμόμαστε ελάχιστα απ' όσα έχουν, προηγηθεί. Ενας δρόμος με λίγη πίσσα πείθει πολλούς ότι γίνονται και έργα σ' αυτή τη χώρα», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved