Ξαρχάκος-Σάια: Για πρώτη φορά στο φως φωτογραφίες μέσα από τη βάφτιση των διδύμων τους! (φωτό)
Showbiz

Ξαρχάκος-Σάια: Για πρώτη φορά στο φως φωτογραφίες μέσα από τη βάφτιση των διδύμων τους! (φωτό)

Στις αρχές Οκτωβρίου, ο μεγάλος Έλληνας μουσικός μας, Σταύρος Ξαρχάκος και η σύζυγός του Ηρώ Σαΐα βάφτισαν τα δίδυμα παιδιά τους και σήμερα βλέπουν το φως της δημοσιότητας για πρώτη φορά φωτογραφίες από το μυστήριο. 

Τα ονόματα που επέλεξαν για το αγοράκι και το κοριτσάκι τους ήταν το Σταύρος και το Μαρία Ιζόλδη. Νονοί των παιδιών ήταν οι Κατερίνα Παναγοπούλου, Στέλιος Νιώτης και Νίκος Κοκκίνης. Το μυστήριο της βάπτισης τελέστηκε στην Αγία Μαρίνα, στο Θησείο παρουσία μόνο στενών συγγενών και φίλων μιας και το ζευγάρι ήθελε να κρατήσει αυτή την τόσο ευτυχισμένη οικογενειακή του στιγμή μόνο για λίγους. Στις φωτογραφίες που θα δείτε παρακάτω διακρίνονται οι νονοί και ένα από τα χαριτωμένα μωράκια του ζευγαριού την ώρα της... βουτιάς του στην κολυμπήθρα, με την ευτυχισμένη μαμά να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα με χαρά.

Μετά το μυστήριο ακολούθησε το καθιερωμένο party για το ευτυχές γεγονός, κάτω από την Ακρόπολη με καλεσμένους βέβαια όλους όσοι παρευρέθηκαν στην εκκλησία. Δείτε παρακάτω τις φωτογραφίες...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved