Σοφία Βόσσου: «Το όνομα μου δεν ανοίγει πόρτες στο παιδί μου»
Showbiz

Σοφία Βόσσου: «Το όνομα μου δεν ανοίγει πόρτες στο παιδί μου»

Η Σοφία Βόσσου αποκάλυψε σε τι οφείλεται η απώλεια των κιλών της, αλλά και για την κόρη της.

-Φήμες ήθελαν η μεγάλη απώλεια των κιλών σου να οφείλεται σε πρόβλημα υγείας.

«Δεν έχω πρόβλημα υγείας, μια στένωση του πυλωρού έκανα το Μάρτιο, που είχε το ίδιο και το παιδί μου όταν γεννήθηκε, είναι κληρονομικό. Μπήκα στο νοσοκομείο κι έκανα μια απλή διάνοιξη, τα κιλά τα είχα χάσει πολύ πιο πριν»

-Ποια όνειρα σου δεν πραγματοποιήθηκαν;

«Το όνειρο που θέλω να εκπληρώσω είναι ένα μικρό σπίτι στη Μήλο, στη θάλασσα. Είναι το αγαπημένο μου νησί, κατάγομαι από αλλού, αλλά είναι η πατρίδα μου, είμαι Μηλιά. Νομίζω ότι εκεί γεννήθηκα κι εκεί θέλω να πεθάνω, είναι ο τόπος μου.

-Παλαιότερα σε είχαμε δει σε κριτική επιτροπή σε τάλεντ σόου. θα ήθελες να το κάνεις και τώρα;

«Ναι, γιατί όχι; Δεν είμαι εναντίον των τάλεντ σόου, γιατί δίνεται ευκαιρία, ακόμα κι αν φύγεις στην πρώτη μέρα. Το παιδί μου, που έφυγε, δεν το περάσανε, μετά από 2-3 μέρες την πήρε τηλέφωνο ο παραγωγός Άγγελος Κουτσούκοδ και την έβαλε στο δίσκο του Μίκη Θεοδωράκη που έγινε με διασκευές των τραγουδιών του»

- Το όνομα σου δεν αποτελεί «πόρτα» για την Εράσμια;

«Όχι, δεν αποτελεί καμία «πόρτα», γιατί δεν ασχολούμαι. Λέγεται Εράσμια Μάνου και πολλοί δεν ξέρουν ότι είναι κόρη μου. Δεν θέλω βοήθεια στο παιδί μου, ούτε αυτό θέλει από μένα. θέλω να κατακτήσει τη ζωή της μόνη της. Το παιδί μου είναι απογαλακτισμένο, δεν είναι στο βυζί» εξήγησε στο Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved