Σοφία Παυλίδου: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν έχει πάρει διαζύγιο από τον Χρήστο Φερεντίνο
Showbiz

Σοφία Παυλίδου: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν έχει πάρει διαζύγιο από τον Χρήστο Φερεντίνο

Η Σοφία Παυλίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος χώρισαν μετά από 12 χρόνια έγγαμου βίου και την απόκτηση διδύμων γιων.

Η Σοφία σε συνέντευξή της μιλά για τις φήμες που υπήρχαν το καλοκαίρι για επανασύνδεση με τον Χρήστο αλλά αποκαλύπτει και τον λόγο που δεν έχουν πάρει ακόμα διαζύγιο.

Για τις φήμες περί επανασύνδεσης με τον Χρήστο, η Σοφία αποκαλύπτει στην Real Life: “Όχι, δεν ισχύει αυτό, δεν υπήρξε ποτέ προσπάθεια επανασύνδεσης με τον Χρήστο”! Γιατί δεν έχουν ακόμα κινήσει τις απαραίτητες διαδικασίες για την έκδοση του διαζυγίου τους; Η ίδια αποκαλύπτει: “Δεν έχουμε πάρει διαζύγιο, γιατί δεν έχει προκύψει η ανάγκη να πάρουμε. Άλλωστε αυτό είναι μια τυπική διαδικασία. Αν προκύψει ανάγκη σε κάποιον από τους δύο, θα κινήσουμε τις απαραίτητες διαδικασίες”.


Η ηθοποιός μιλά εάν είναι έτοιμη να βρει έναν νέο άνθρωπο: “Δεν ήταν στις προτεραιότητές μου να συνεχίσω την προσωπική μου ζωή και να βρω σύντροφο. Με ενδιαφέρει να βρω τον εαυτό μου, να τα βρω με το “εγώ” μου”. Άλλωστε, ο πρωταρχικός ρόλος της ηθοποιού είναι εκείνος της μητέρας, καθώς οι δύο γιοι της είναι η απόλυτη προτεραιότητα στην ζωή της. “Ο ρόλος της μητέρας είναι υπέροχος”.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved