Γιάννης Ευαγγελίδης: Τι αποκάλυψε για τον Φώσκολο και το Καλημέρα Ζωή
Showbiz

Γιάννης Ευαγγελίδης: Τι αποκάλυψε για τον Φώσκολο και το Καλημέρα Ζωή

Ο Γιάννης Ευαγγελίδης υποδύθηκε τον αστυνομικό στην καθημερινή σειρά του Νίκου Φώσκολου «Καλημέρα Ζωή».

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο που τον ακολουθεί ακόμα και σήμερα και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της προσωπικής του ζωής.

Παντρευτήκατε μόνο μια φορά και ήταν με την ηθοποιό Βίλμα Τσακίρη.

«Η σχέση μας, δυστυχώς, δεν ήταν ένας μεγάλος έρωτας, αλλά μια γλυκιά περιπέτεια. Δεν τη θίγω τη Βίλμα, γιατί αυτή είναι η αλήθεια και το γνωρίζει κι εκείνη. Παντρευτήκαμε όταν προέκυψε η πρώτη εγκυμοσύνη της. Έκανα, λοιπόν, το χρέος μου και αποκτήσαμε δύο υπέροχα παιδιά, την Καλλιόπη και τον Κωνσταντίνο. Η κόρη ασχολήθηκε με την υποκριτική και ο γιος με τη μουσική»

Και ύστερα ήρθε το διαζύγιο...

«Για να κρατηθεί μια οικογένεια χρειάζεται κάποιος να κάνει μια μεγάλη θυσία. Εμείς ήμασταν και οι δύο ηθοποιοί με θεατρικές υποχρεώσεις, γυρίσματα και ανταγωνισμό, αν θέλεις. Ύστερα από δέκα χρόνια αποφασίσαμε κοινή συναινέσει να χωρίσουμε. Ήταν πραγματικά επιθυμία και των δυο μας, ωστόσο στάθηκα πάνω από τα παιδιά μου δύο φορές πατέρας. Ικανοποιούσα όλες τις ανάγκες τους, ακόμα και όταν βρήκαν τον δρόμο τους»

Το μετανιώσατε που δεν προχωρήσατε στο δεύτερο στεφάνι;

«Καθόλου, όσον αφορά τον γάμο, γιατί δεν ήθελα ούτε μητριά για τα παιδιά μου ούτε μια σύζυγο με δικά της παιδιά».

Ο ρόλος του αρχηγού της Αστυνομίας Χρυσολωρά σάς κυνηγά ακόμα;

«Οι αστυνομικοί με χαιρετούν ακόμα! Ξέρετε, όταν ο Νίκος Φώσκολος μου πρότεινε τον ρόλο στο «Καλημέρα Ζωή», αρχικά ήταν για ένα επεισόδιο, αλλά τελικά συνεργαστήκαμε δέκα χρόνια! Την Καλλιόπη την εντόπισε σε θεατρική παράσταση. Δεν γνώριζε ότι ήταν κόρη μου. Πήγε στο καμαρίνι και της πρότεινε τον ρόλο της Τατιάνας Δράκου κι εκείνη απάντησε πως θέλει να το σκεφτεί! Ο Φώσκολος σοκαρίστηκε. Δεν περίμενε τέτοια απάντηση. Όταν εκείνη με ενημέρωσε τι έγινε, τη συμβούλεψα να δεχτεί κι αυτό έκανε» εξήγησε στην espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved