Ευγενία Σαμαρά-Γιάννης Ποιμενίδης: Ευτυχία και έρωτας εντός και εκτός πλατό
Showbiz

Ευγενία Σαμαρά-Γιάννης Ποιμενίδης: Ευτυχία και έρωτας εντός και εκτός πλατό

Νέοι, ωραίοι και κυρίως ερωτευμένοι, η Ευγενία Σαμαρά και ο σύντροφός της Γιάννης Ποιμενίδης τράβηξαν πάνω τους όλα τα φωτογραφικά φλας όταν εμφανίστηκαν στη λαμπερή εκδήλωση παρουσίασης του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1 πριν από μερικές ημέρες.

Και εκείνοι, χωρίς ίχνος αμηχανίας και με ένα λαμπερό χαμόγελο να κοσμεί τα πρόσωπά τους πόζαραν ευτυχισμένοι. Όχι μόνο ως πρωταγωνιστές της νέας σειράς του ΑΝΤ1 «Παρθένα Ζωή», αλλά και ως αχώριστο και πολύ ερωτευμένο ζευγάρι στη ζωή, όπως είναι εδώ και περίπου δυόμισι χρόνια. Δεν είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται τηλεοπτικά, αφού πριν από τρία χρόνια η τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Εκδρομή» στάθηκε αφορμή για να γνωριστούν. «Είναι ευλογία και για τους δύο να συμπρωταγωνιστούν ξανά σε τηλεοπτική σειρά», λέει στη Real στενός φίλος της όμορφης ηθοποιού και προσθέτει: «Η χαρά της Ευγενίας είναι απερίγραπτη. Έχουν τους ίδιους στόχους με τον Γιάννη τα ίδια ενδιαφέροντα και είναι πολύ σημαντικό και για τους δύο που μοιράζονται και τις ίδιες "ανησυχίες" για τη μεγάλη τους αγάπη, που δεν είναι άλλη από την υποκριτική». Κόντρα σε όσους ισχυρίζονται ότι η καθημερινή τριβή ενός ζευγαριού φθείρει τη σχέση, ο Γιάννης Ποιμενίδης και η Ευγενία Σαμαρά μέρα με τη μέρα δένονται όλο και περισσότερο. Μαζί στην καθημερινότητα, μιας και συζούν κάτω από την ίδια στέγη, μαζί και στα τηλεοπτικά πλατό των γυρισμάτων, οι δυο τους δείχνουν να απολαμβάνουν το γεγονός ότι δουλεύουν μαζί για το ίδιο τηλεοπτικό πρότζεκτ, το οποίο μάλιστα έχει κερδίσει ήδη την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού. «Τους αρέσει που δουλεύουν μαζί. Προετοιμάζονται μαζί για τις πρόβες της σειράς και αυτό τους ενώνει ακόμη περισσότερο», λέει το ίδιο πρόσωπο από το περιβάλλον της όμορφης ηθοποιού.

Μπορεί στο συγκεκριμένο σίριαλ η Ευγενία και ο Γιάννης να μην υποδύονται κάποιο ζευγάρι, στην πραγματική ζωή όμως μοιράζονται τα πάντα στην καθημερινότητα τους. Από τις υποχρεώσεις που μπορεί να έχει το σπίτι όπου ζουν μέχρι τιςεπιλογέςτους για διασκέδαση και τα ραντεβού με φίλους στο σπίτι ή στα αγαπημένα τους στέκια.
Εκείνο στο οποίο δείχνουν να συμπλέουν επίσης είναι το ότι θέλουν -όσο γίνεται- να κινούνται αθόρυβα και να μην προκαλούν τα φώτα της δημοσιότητας για τη σχέση τους επιπλέον επειδή βρίσκονται και οι δύο στο ξεκίνημα της καριέρας τους και θέλουν να απασχολούν με τη δουλειά τους. Αυτό, όμως δεν σημαίνει πωςτουςαρέσει να παίζουν... κρυφτό. Το αντίθετο, μάλιστα, αφού σε κάθε δημόσια εμφάνιση τους ο ένας συνοδεύει τον άλλον και δεν αποφεύγουν να φωτογραφηθούν, γνωρίζοντας ότι και αυτό είναι μέρος της δουλειάς που κάνουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved