Μακαλιάς-Ψυχράμη: Η πρώτη φωτογραφία του γιου τους στο Instagram
Showbiz

Μακαλιάς-Ψυχράμη: Η πρώτη φωτογραφία του γιου τους στο Instagram

Η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς τρισευτυχισμένοι εδώ και λίγες μέρες κρατούν στην αγκαλιά τους τον γιο τους.

Ο Δημήτρης πόσταρε την πρώτη φωτογραφία του νεογέννητου μωρού στο instagram και λιώσαμε! Ο ευτυχισμένος μπαμπάς έγραψε: «Καλημέρα σε όλους!!!#happiness #newday #firsttimedad»!
Ο ηθοποιός πριν λίγες μέρες είχε βρεθεί στην εκπομπή «Στη φωλιά των κούκου» και είχε αποκαλύψει για τη στιγμή του τοκετού:

«Ο τοκετός ήταν φυσιολογικός. Έσπασαν τα νερά το πρωί, γύρω στις 8 και το απογευματάκι 16:25 ήρθε ο γιός. Εγώ δεν ξέρω τι ώρα γεννήθηκα ακριβώς, οπότε τώρα το είχα άχτι, να μάθω ακριβώς για το παιδί μου. Ήμασταν μαζί συνέχεια κατά τη διάρκεια του τοκετού. Ήταν συγκλονιστική εμπειρία. Δεν ακούστηκε φωνή καθόλου. Ήταν τόσο ήρωας αυτή η γυναίκα. Έπαθα σοκ με την Αντιγόνη. Σαν να την ερωτεύτηκα από την αρχή, σαν να την αγάπησα 1000 φορές παραπάνω. Είναι μοναδική αυτή η εμπειρία που ζείτε. Ασ’ το ό,τι και να πούμε τώρα εμείς… Το έζησα λεπτό λεπτό μαζί της. Ήταν φουλ συνεργάσιμη. Φοβόμασταν μήπως γίνει καισαρική, γιατί αργούσε να κατέβει το παιδί, αλλά πήγαν όλα καλά. Το «με ένα πόνο» είναι ψέμα. Πονάτε πολύ. Γεννήθηκε και κλαίγαμε σαν μωρά παιδιά. Δεν το πιστεύαμε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved