Τα σχέδιά μου για το ΣΚ!
Showbiz

Τα σχέδιά μου για το ΣΚ!

Είμαι σίγουρη πλέον πως με την Παρασκευή έχουμε όλοι μια εμμονική και λιγάκι ... διαστροφική σχέση. Γιατί το λέω αυτό; Γιατί την αγαπάμε και χαιρόμαστε κάθε φορά που ξημερώνει αυτή η μέρα, είτε δουλεύουμε σαν τρελοί όλοι την εβδομάδα και περιμένουμε το ΣΚ για να ξεκουραστούμε (λογικό), είτε δεν δουλεύουμε καθόλου μέσα στην εβδομάδα και απλώς ανυπομονούμε που θα αράξουμε κι άλλο μέσα στο ΣΚ (όχι τόσο λογικό), είτε ακόμη κι αν ξέρουμε πως το ΣΚ θα δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ (εντελώς παράλογο). Η Παρασκευή έχει το ακαταλόγιστο. Η Παρασκευή μας φτιάχνει το κέφι ό,τι κι αν συμβαίνει ή πρόκειται να συμβεί.

Έτσι λοιπόν, είμαι σήμερα κι εγώ χαρούμενη και αισιόδοξη και κάνω τα πλάνα μου για το ΣΚ που έρχεται. Είναι πολλά αυτά που θέλω να κάνω. Τα 5+1 βασικά είναι τα εξής:

* Να φτιάξω τις ντουλάπες με τα φθινοπωρινά και τα χειμωνιάτικα. Ξέρω, θα έχει πάλι μαγικό καιρό αυτές τις ημέρες, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να γίνει και αυτή η δουλειά και με βλέπω όταν πιάσουν τα κρύα να μην προλαβαίνω!

* Να κάνω μπάνιο τα σκυλιά. Τόσο ο Χουτς όσο και τα Dboys (που είναι και λευκά) χρειάζονται beaute! Και ο ζεστός καιρός βοηθάει για να παίξουμε με το νερό, το λάστιχο και τις σαπουνάδες. Ναι, σαν παιχνίδι τους το κάνω γιατί διαφορετικά σιχαίνονται το μπάνιο.

Διαβάστε περισσσότερα στο Dutchesss daily

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved