Τόνυ Σφήνος: «Έχω κάνει τον κομπάρσο σε ταινίες στην Αμερική»
Showbiz

Τόνυ Σφήνος: «Έχω κάνει τον κομπάρσο σε ταινίες στην Αμερική»

Ο Τόνυ Σφήνος σε συνέντευξή του μίλησε για την καριέρα του και την επιτυχία που γνωρίζει.

Τι... φάση είναι ο Τόνυ Σφήνος;

Είναι φάση ο Τόνυ. Φέτος περνάει μέσα από τη «Δυναστεία» κι εμπνέετε από τους Κάριγκτον, με την Αλέξις - Λόλα, που είναι το γένος όχι Κόλμπυ, αλλά Ξεκόλμπυ. Βρισκόμαστε στο νυχτερινό κέντρο «Βοτανικός ΡΙυs» και θα είμαστε κάθε Σάββατο εκεί.

Δημιουργείς πανικό τα τελευταία χρόνια.

Τώρα μπαίνω στον 8ο χρόνο. Είμαι γεμάτος όνειρα και ιδέες και για του χρόνου, του παραχρόνου... Γιατί όλοι λένε: «Έλα ρε, Τόνυ, μόδα είσαι». Ότι ήταν ένα «κάτι», ένα «μπαμ», μια «φούσκα»... Ο Τόνυ έχει έρθει κι έχει εδραιωθεί πια. Θέλεις να ακούσεις ντίσκο '60ς; θα πας στον Τόνυ, δεν έχει κάτι να αμφισβητήσουν και να αμφιβάλλουν.

Σε βοηθάει το ρεπερτόριο που έχεις αποφασίσει να ασχολείσαι ή η εκκεντρική προσωπικότητα σου τραβάει περισσότερο τον κόσμο;

Είναι συνδυασμός αυτών που λες, είναι η εμφάνιση μου, πώς λανσάρομαι, πώς κινούμαι και τι λέω. Αλλά όταν έρθει κάποιος, μετά τον κερδίζει το άμεσο, το επικοινωνιακό με τον κόσμο, που τραβάει το βλέμμα, και μετά έρχεται σε δεύτερη μοίρα το τι φοράει και το πώς κινείται.

Έχεις έρθει από την Αμερική, έτσι δεν είναι;

Ναι. Είμαι Έλληνας, έφυγα από 15 χρονών, έζησα 30 χρόνια εκεί και γύρισα πριν από 8 χρόνια.

Γύρισες για συγκεκριμένο λόγο;

Ναι, γιατί κουράστηκα με την ξενιτιά, δεν μου άρεσε πια. Ήμουν μόνος μου, δεν είχα μαζί μου τους γονείς μου, κανέναν. Ήταν δική μου απόφαση να φύγω από το χωριό και να πάω στην Αμερική. Τότε υπήρχαν μετανάστες και ο κόσμος έφευγε κυνηγώντας την τύχη του, ένας από αυτούς ήμουν κι εγώ. Προσπάθησα δουλεύοντας και πέτυχα.

Έφυγες ενώ ήσουν ανήλικο;

Ήμουν 15 χρονών. Βέβαια, εκεί με περίμενε ο θείος μου, είχα οικογένεια εκεί, αυτός με έβαλε στη δουλειά. Με έβαλε να πλένω πιάτα, ξεκίνησα στην κουζίνα κι επειδή τραγουδούσα όταν έπλενα τα πιάτα, με ανέβασε στην πίστα μια Τρίτη βράδυ που δεν είχε πολύ κόσμο, να δει τι «ψάρια πιάνω». Αυτό ήταν.

Έχεις κάνει κι άλλες δουλειές;

Έχω κάνει τον κομπάρσο σε ταινίες τότε, δούλευα και με τον άλλο θείο μου, μπογιατζής. Έχω κάνει διάφορες δουλειές του ποδαριού, μεταφορές...

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved