Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Οι διακοπές τριών μηνών, η νέα ταινία και η συνειδητή αποχή από την TV
Showbiz

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Οι διακοπές τριών μηνών, η νέα ταινία και η συνειδητή αποχή από την TV

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος μιλάει για το ξέγνοιαστο καλοκαίρι που πέρασε, κατά το οποίο αφοσιώθηκε στην προσωπική του ξεκούραση μαζί με τη σύζυγό του Λίνα Πρίντζου. Ο αγαπημένος ηθοποιός επίσης αναφέρεται στη νεά του ταινία αλλά και γιατί απέχει από την τηλεόραση... 

Μάζεψες ενέργεια από τις διακοπές που έκανες το καλοκαίρι µε τη σύζυγό σου;

Είχα χρόνια να κάνω διακοπές και είπα «όχι» σε όσες προτάσεις ήρθαν. Είχα ανάγκη να ξεκουραστώ, να σκεφτώ, να κοιτάξω µέσα µου, να πάρω ανάσες από τον µαραθώνιο που έτρεχα! Και κυρίως ήθελα να περάσω ένα γεµάτο καλοκαίρι µε τη Λίνα µου, που βρισκόµασταν µόνο σε κάποιες πιάτσες των περιοδειών που έκανα... Για τρεις µήνες πήγαµε στο εξοχικό µας στο Πήλιο, κάναµε µπάνια, φροντίσαµε τον µπαχτσέ µας µε τα ζαρζαβατικά µας, κάναµε παρέα µε φίλους µας εντός και εκτός χώρου. Ηταν υπέροχα! ∆ιάβασα, ολοκλήρωσα το σενάριο της νέας µου ταινίας και προχωρώ δυναµικά µε αυτή.

Θα µου «προδώσεις» τον τίτλο ή όχι ακόµα;

Οχι ακόµα, όπως το λες… Οταν έρθει η ώρα, θα σου τα πω όλα, αλλά ακόµα ψάχνουµε κεφάλαια. Το µόνο που θα σου αποκαλύψω είναι πως πρόκειται για µια αισθηµατική περιπέτεια εποχής. Αρκέσου σε αυτό και θα επανέλθω µε τις λεπτοµέρειες που θέλεις!

Τηλεόραση έχεις καιρό να κάνεις, Βασίλη.

∆εν µε αφορά να κάνω για να το κάνω. Πρέπει να έρθει κάτι ξεχωριστό, αλλιώς θα µείνω εκτός, κάνοντας θέατρο και σινεµά. Πρόσεξε, δεν λέω ότι δεν την αγαπάω την τηλεόραση. ∆εν είµαι αχάριστος, της οφείλω πολλά, γιατί είναι το µέσο που µε έκανε γνωστό στο πλατύ κοινό και µου άνοιξε πόρτες. Απλώς, δεν µε ενδιαφέρει να κάνω µια σειρά µόνο για να υπάρχω στο γυαλί...

Πώς βλέπεις το σκηνικό µε τα ριάλιτι;

Ε, γίνεται αυτό που γίνεται όταν ανοίξει κάπου ένα σουβλατζίδικο και «πιάσει». Πάνε και ανοίγουν όλοι δίπλα, γιατί είναι της µόδας. Η µόδα µάς έφαγε στην Ελλάδα.

Ποια είναι η κατάρα της τηλεόρασης, για να παίξω µε τον τίτλο του θεατρικού σας;

Οτι δεν µαθαίνει από τα λάθη της και τα επαναλαµβάνει µε τραγικά αποτελέσµατα.

Και ποια είναι η κατάρα των πολιτικών;

Οτι ζουν στον µικρόκοσµό τους -να µην πω στην «κοσµάρα» τους- και δεν βλέπουν τι γίνεται γύρω τους. Οτι είναι κλεισµένοι σε ένα κουτί 300 ατόµων και δεν έχουν καµία αίσθηση της πραγµατικότητας. Πρέφα δεν παίρνουν για το τι συµβαίνει γύρω τους.

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved