Δανάη Σκιάδη: «Η ελληνική μυθοπλασία χρειάζεται να αναγεννηθεί και όχι να "ζωντανέψει"»
Showbiz

Δανάη Σκιάδη: «Η ελληνική μυθοπλασία χρειάζεται να αναγεννηθεί και όχι να "ζωντανέψει"»

Το «Κόκκινο νυφικό» είναι το δεύτερο στοίχημα του Ανδρέα Γεωργίου μετά το «Τατουάζ», που σημειώνει μεγάλη επιτυχία. Ποιο λόγο δίνει η Δανάη Σκιάδη στους τηλεθεατές ώστε να κολλήσουν στις οθόνες τους;

«Αν έπρεπε να πω μόνο έναν, θα έλεγα η ίδια η σειρά. Το "Κόκκινο νυφικό", Αλλά η ίδια η σειρά θα σας αποκαλύψει από μόνη της πολλούς λόγους, που δεν φαντάζεστε!», τονίζει στο Secret.

Πιστεύει πως τα τελευταία χρόνια η ελληνική μυθοπλασία «ζωντανεύει»; «Νομίζω πως η ελληνική μυθοπλασία χρειάζεται να αναγεννηθεί και όχι να "ζωντανέψει". Να επαναπροσδιοριστεί, να πάρει ρίσκα, να προτείνει. Η ευθύνη της είναι πολύ μεγαλύτερη από όσο ίσως φανταζόμαστε. Πάντως, κάτι συμβαίνει».

Σε συνεντεύξεις της η Δανάη έχει ξεκαθαρίσει πως δεν μιλάει ποτέ για τα προσωπικά της, γιατί θεωρεί ότι δεν αφορούν κανέναν, ενώ δεν ενδιαφέρεται να μαθαίνει τα προσωπικά των άλλων. Πόσο θα την ενοχλούσε αν έβλεπε τη σχέση της «κρεμασμένη στα περίπτερα»;

«Είμαι ευτυχής που από τον Δεκέμβριο του 1993 έχει καταργηθεί η θανατική ποινή στην Ελλάδα (Νόμος 2172/1993, Αρθρο 33, παράγραφος 1, ΦΕΚ Α' 207). Οπότε είμαι βέβαιη ότι αποκλείεται να βρω τη σχέση μου "κρεμασμένη". Είτε σε περίπτερο είτε σε άλλο δημόσιο χώρο», απαντά.

Εχει νιώσει ανταγωνισμό; «Τους Λαιστρυγόνας και τους Κύκλωπας, τον άγριο Ποσειδώνα δεν θα συναντήσεις, αν δεν τους κουβαλείς μες στην ψυχή σου, αν η ψυχή σου δεν τους στήνει εμπρός σου". Συντάσσομαι με τον ποιητή»,λέει... Η Δανάη Σκιάδη τηλεοπττκά άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο τελευταίο εγχείρημα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, το «4». θα ήθελε μια νέα συνεργασία μαζί του; «Μια πολύ καλή συνεργασία, με ένα καλλιτεχνικά υψηλό αποτέλεσμα γεννά ακόμα μεγαλύτερη όρεξη και επιθυμία για καλές συνεργασίες και δημιουργίες. Πάντα εύχομαι να συναντώ και να ξανασυναντώ ανθρώπους άξιους και με πάθος για τη δουλειά τους. Ο Χριστόφορος είναι σίγουρα ένας από αυτούς».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved