Αγγελική Λάμπρη: «Νιώθω πολύ μικρή για να επικοινωνήσω με τη Νόρα Βαλσάμη»
Showbiz

Αγγελική Λάμπρη: «Νιώθω πολύ μικρή για να επικοινωνήσω με τη Νόρα Βαλσάμη»

 Η Αγγελική Λάμπρη σε συνέντευξή της μίλησε για την παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες» και τον ρόλο της.

Θα σε δούμε στην παράσταση «Γοργόνες και Μάγκες». Θεωρείς ότι είναι ένα όμορφο εγχείρημα, αλλά επικίνδυνο;

θα συμφωνήσω, γιατί δεν έχει ξαναγίνει και είναι πολύ ,εύκολο να πέσει στη σύγκριση του τότε και του πώς το έχουμε στο μυαλό μας. Όταν ξαναείδα την ταινία και είχα κλείσει να παίξω στη δουλειά, την είδα με άλλο μάτι, μου φάνηκε άλλη ταινία. Όταν συνειδητοποίησα ότι αυτή την ταινία θα την κάνουμε στο θέατρο, ήταν άλλη, δεν είναι φοβερό; Δεν ήμουν απλός θεατής. Θα βρισκόμαστε στο θέατρο «Μπρόντγουαιη».

Έχουμε μεγαλώσει με τις ταινίες αυτές…

Τις λατρεύω, περίμενα κάθε Σάββατο και Κυριακή που παίζονταν να τις δω. Λάτρευα τη Βουγιουκλάκη, έβλεπα φουλ... λατρεύω τον ελληνικό κινηματογράφο.

Είχες βάλει σε κάποια από τις ταινίες αυτές τον εαυτό σου σε κάποιο ρόλο;

Όχι, ποτέ. Είναι η δεύτερη φορά που παίζω κάτι από ελληνικό κινηματογράφο. Έχω παίξει στο «Η θεία από το Σικάγο», το ρόλο που έκανε η Τζένη Καρέζη και τώρα κάνω το ρόλο που έκανε η Νόρα Βαλσάμη.

Προσπάθησες να επικοινωνήσεις με τη Νόρα Βαλσάμη, λόγω του έργου, την αναζήτησες;

Όχι, δεν έχω το θάρρος, νιώθω πολύ μικρή για να την ενοχλήσω. Τη θαυμάζω πολύ, τη θεωρώ εξαιρετική για ό,τι μας έχει προσφέρει, είναι υπέροχη, πανέμορφη. Δεν φοβάμαι ότι μπορεί να πέσω σε σύγκριση. Κάνω μια νησιωτοπούλα, τη Χρύσα, η οποία είναι-ερωτευμένη. Αυτό μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε γυναίκα.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved