Αγγελική Λάμπρη: «Είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου»
Showbiz

Αγγελική Λάμπρη: «Είμαι ερωτευμένη με την κόρη μου»

Η μητρότητα άλλαξε πολύ την Αγγελική Λάμπρη

Η κορούλα σου ενεργοποίησε συναισθήματα για να σου ανοίξει παράλληλα ένα δρόμο να ασχοληθείς και με το παιδικό θέατρο;

«Ναι, να το κάνω κι αυτό παράλληλα, γιατί κι αυτό το αγαπάω. Για ένα διάστημα ήταν τόσο ισχυρό το άλλο, που πέρασα και από τη φάση της αμφισβήτησης ότι ήταν όλα τόσο ανούσια. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά και στον ένα ρόλο, που είναι ο πιο σημαντικός, εκείνος της μητέρας, και στους άλλους. Είμαι πολύ καλά και πάω να βρω την ισορροπία μου. Είμαι πολύ χαρουμένη που είμαι σε αυτές τις δύο δουλειές. Είναι σημαντικό να είσαι και να περνάς καλά. Αν πέρναγα άσχημα, θα έλεγα: «Ευχαριστώ, γεια σας», γιατί είμαι από τους ανθρώπους που το κάνω αυτό»

Ήταν εύκολη η επιστροφή σου στο χώρο;

«Ήρθε, δεν το κυνήγησα καθόλου, το σκεφτόμουν όμως. Ήρθε ξαφνικά εδώ και λίγο καιρό. Σκέφτηκα ότι θέλω να ξαναδούλεψω, ξαφνικά χτύπησαν τηλέφωνα και για άλλη δουλειά. Ο Γιώργος Βάλαρης μου είχε πει και για μια άλλη δουλειά πριν από αυτήν»

Τι άλλαξε η μητρότητα σ' εσένα;

«Αλλάζει ολόκληρη η ψυχοσύνθεση, δεν έχεις αγωνία και άγχος για τίποτα, ούτε με το παιδί έχω άγχος, μόνο άμα αρρωσταίνει με τη γρίπη, αυτό δεν το μπορώ. Είμαι μια χαλαρή μαμά, αλλά έχω καλό νινί, ευτυχώς μοιάζει στον μπαμπά της, βάζει όρια από μόνη της. Είναι φοβερό να μην της βάζει όρια η μαμά και να τα βάζει από μόνη της. Το πρωί την πηγαίνω εγώ στο σχολείο και την παίρνει το μεσημέρι μια φίλη μας, που με βοηθάει τώρα που δουλεύω και η Ευτυχία της κάνει παρατηρήσεις και της λέει: «Η μαμά μου είπε να μην το κάνεις αυτό». Έχει ισχυρή προσωπικότητα».

Είσαι ερωτευμένη με την κόρη σου;

«Είμαι πολύ ερωτευμένη με την κόρη μου, μόνο. Όχι εντάξει και ο μπαμπάς έχει έναν υπέροχο ρόλο, αλλά όλο αυτό δεν περιγράφεται. Είμαστε οι πρωταγωνίστριες μέσα στο σπίτι. Η Ευτυχία υπερτερεί, είναι μεγαλύτερος ο έρωτας μου για εκείνη. Και ο μπαμπάς της έχει έρωτα μαζί της» αποκάλυψε στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved