Αγγελική Λάμπρη: Η αποχή από τη δουλειά, το comeback και η 5χρονη κόρη της
Showbiz

Αγγελική Λάμπρη: Η αποχή από τη δουλειά, το comeback και η 5χρονη κόρη της

Η Αγγελική Λάμπρη σε συνέντευξή της εξομολογήθηκε πώς νιώθει που επέστρεψε τη δουλειά της και μίλησε για την 5χρονη κόρη της.

Σε είχαμε... χάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα, ευθύνεται η μητρότητα γι’ αυτό;

Μεγάλωνα την Ευτυχία μου, τη ζωή μου, τη λατρεία μου, τη μεγάλη μου αγάπη. Είναι ευτυχία όνομα και πράγμα. Είναι η κόρη μου, που το Δεκέμβριο θα κλείσει τα 5.

Πόσο καιρό απείχες συνειδητά από τη δουλειά σου;

Από τη στιγμή που έμεινα έγκυος, έπειτα γέννησα... ήθελα να το ζήσω. Είναι τόσο μοναδικό, που το θεωρώ ιεροσυλία να μην το ζεις και να μην το βιώσεις στο 100%.

Τώρα που επέστρεψες δυναμικά τι γίνεται με τη μικρή;

Ακούω συνέχεια: «Μαμά μου, μου λείπουν οι αγκαλιές μας». Όταν γυρίζω στο σπίτι, έχουμε αγκαλιές, φιλία... Την παίρνω συνέχεια μαζί μου στην άλλη δουλειά, στο παιδικό θέατρο που κάνω, στο έργο «Η Αλίκη στη χώρα των γευμάτων», στο θέατρο «Άνεσις». Είναι κι ένας από τους λόγους που κάνω παιδική παράσταση, την οποία είχα κάνει άλλη μία φορά στη ζωή μου, όταν ήμουν πολύ μικρή, στην αρχή, όταν πρωτοβγήκα. Όταν μου το είπαν, επειδή είναι και φίλη η Ολυμπία Σκορδίλη, που σκηνοθετεί, με την οποία νιώθω φοβερή οικειότητα, ήταν ένα πάρα πολύ ωραίο κείμενο, είπα ότι είναι ευκαιρία να το βιώσω με τη μικρή μου και γι’ αυτό είμαι πάρα πολύ χαρούμενη.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved