Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Θέλησαν να με φιμώσουν, με κυνήγησαν…»
Showbiz

Γνωστός Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Θέλησαν να με φιμώσουν, με κυνήγησαν…»

Ποιος γνωστός ηθοποιός έκανε αυτές τις δηλώσεις; 

Ο Νίκος Μαγδαληνός αποκάλυψε την αναστάτωση που έφερε η παράσταση που ανέβασε και τι συμπεριφορές δέχτηκε.

Τι άλλο κάνεις επαγγελματικά;

Συνεχίζω τις παραστάσεις με το έργο «Το δέντρο». Στις 5-9 Μαρτίου θα παίξω στη Μελβούρνη και 12-17 θα παίξω στο Σύδνεϋ. Έπειτα θα ταξιδέψει σε όλα τα φεστιβάλ της Ευρώπης, μέχρι τη Γεωργία και την Αμερική. Είμαι πολύ τυχερός που ο Μανιώτης μου εμπιστεύθηκε το έργο αυτό, που λέει την αλήθεια για ό,τι συμβαίνει σήμερα. Είναι το πρώτο έργο που γράφτηκε για την κρίση μέσα στην κρίση. Είχα κάποιες πολιτικές παρεμβάσεις ότι δεν θα έπρεπε να το κάνω, επειδή το έργο τσούζει και πονάει, αλλά χέ@@ηκα, εγώ θα συνεχίσω να το κάνω. Είμαι ελεύθερος πολίτης και πάνω απ' όλα είμαι καλλιτέχνης.

Θέλησαν να σε φιμώσουν για το έργο;

Ναι, θέλησαν να με φιμώσουν, με κυνήγησαν για το έργο, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν με απασχολεί καθόλου, αντίθετα, με κάνει πιο δυνατό.

Δεν θέλεις να τα έχεις καλά με την εξουσία;

Όχι, καθόλου, δεν με ενδιαφέρει η εξουσία, πάντα ήμουνα από τη άλλη μεριά, από την ηλικία των 17 χρονών και είμαι μία χαρά, δόξα τω θεώ, κοιμάμαι ήσυχος, χωρίς τύψεις. Το έργο αυτό, για κακή τύχη όλων αυτών που συνετέλεσαν στο έγκλημα αυτό που γίνεται αυτή τη στιγμή στη χώρα, δυστυχώς τους εκθέτει. Η ομογένεια το ζητάει και είμαι πολύ περήφανος γι' αυτό. Το προεδρείο της ομογένειας από την Αυστραλία ήρθε στην Αθήνα επί τούτου, για να κανονίσουμε τις παραστάσεις εκεί.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved