Στα δικαστήρια ο Κώστας Μπίγαλης – Κατηγορήθηκε για ρευματοκλοπή αλλά αθωώθηκε
Showbiz

Στα δικαστήρια ο Κώστας Μπίγαλης – Κατηγορήθηκε για ρευματοκλοπή αλλά αθωώθηκε

Για παράνομη ηλεκτροδότηση ενός διαμερίσματος στο Περιστέρι, του οποίου ήταν ιδιοκτήτης, αλλά στη συνέχεια πούλησε λόγω της κρίσης, κάθισε πριν από λίγες ημέρες στο εδώλιο του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Αθήνας ο Κώστας Μπίγαλης

Ομως, όπως αναφέρει η espresso, τελικά αθωώθηκε, καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν είχε σχέση με τη ρευματοκλοπή. Η δικαστική περιπέτεια του γνωστού τραγουδιστή άρχισε, όπως αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα, όταν ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) διαπίστωσε καταγραφή μειωμένης κατανάλωσης, που -σύμφωνα με τον εκπρόσωπό του- φέρεται ότι έγινε την πενταετία 2010 - 2015. Ως χρήστης που έκανε τη σύνδεση τη συγκεκριμένη περίοδο εμφανιζόταν ο τραγουδιστής, χωρίς να έχει καταγραφεί κάποια μεταβίβαση του ακινήτου.

Ο Κώστας Μπίγαλης υποστήριξε στο δικαστήριο ότι το συγκεκριμένο διαμέρισμα είχε ήδη πουληθεί από το 2008, ενώ προσκόμισε και το σχετικό συμβόλαιο. Δίνοντας τη δική του εξήγηση γιατί παρουσιάζεται το διαμέρισμα να μην έχει αλλάξει χρήστη στον ΔΕΔΔΗΕ, είπε: «Ο αγοραστής λίγο αργότερα αρρώστησε, έπαθε ανεύρυσμα και δεν ασχολήθηκε περαιτέρω. Μάλιστα, την περίοδο που αναφέρεται η κατηγορία το ακίνητο ήταν κλειστό, απ’ όσο γνωρίζω. Κατά την άποψή μου, η ελαττωμένη κατανάλωση προκύπτει ακριβώς γιατί ήταν κλειστό τότε».

Το δικαστήριο δέχτηκε τους ισχυρισμούς του τραγουδιστή κρίνοντάς τον αθώο και διαβίβασε τη δικογραφία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας, προκειμένου να αποδοθούν ποινικές ευθύνες στον πραγματικό ιδιοκτήτη του ακινήτου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved