Ελένη Τσολάκη-Παύλος Πετρουλάκης: Φρεσκοπαντρεμένοι και ερωτευμένοι στη Θεσσαλονίκη!
Showbiz

Ελένη Τσολάκη-Παύλος Πετρουλάκης: Φρεσκοπαντρεμένοι και ερωτευμένοι στη Θεσσαλονίκη!

Στην αγαπηµένη πόλη και γενέτειρά της βρέθηκαν η Ελένη Τσολάκη και ο σύζυγός της, o επιχειρηµατίας Παύλος Πετρουλάκης, µόλις ενάµιση µήνα µετά τον πολυσυζητηµένο γάµο τους. 

Οι νεόνυµφοι ξέκλεψαν λίγο χρόνο από το απαιτητικό τους πρόγραµµα στην πρωτεύουσα και επισκέφθηκαν την όµορφη Θεσσαλονίκη για να µοιραστούν χρόνο µε τους αγαπηµένους φίλους και συγγενείς της γνωστής παρουσιάστριας.
«Ήταν το πρώτο τους ταξίδι στη Θεσσαλονίκη µετά τον γάµο τους. Ενα Σαββατοκύριακο γεµάτο ευχάριστες συναντήσεις. Η Ελένη ήθελε πολύ να βρεθεί κοντά στην οικογένειά της και να δει αγαπηµένους της φίλους, που δεν µπόρεσαν να βρεθούν κοντά της σε αυτή την τόσο σηµαντική ηµέρα της ζωής της», αποκαλύπτει στη Real άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον της παρουσιάστριας και συµπληρώνει: «Ο Παύλος ήταν συνεχώς στο πλευρό της. ∆εν την αφήνει στιγµή από τα µάτια του. Τη συνοδεύει στη Θεσσαλονίκη κάθε φορά που η Ελένη εκδηλώνει την επιθυµία της να κάνει ένα διάλειµµα από την απαιτητική καθηµερινότητά της και να βρεθεί κοντά σε δικούς της ανθρώπους».
Το ζευγάρι, σύµφωνα µε έγκυρες πηγές, έµεινε σε γνωστό ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης. Γευµάτισαν µε τους γονείς της όµορφης παρουσιάστριας και απόλαυσαν τον καφέ τους µε καλούς τους φίλους στην πλατεία Αριστοτέλους. Μαζί µε το ζευγάρι, µάλιστα, ταξίδεψε και ο καλός φίλος και στενός συνεργάτης της Θεσσαλονικιάς παρουσιάστριας στο ραδιόφωνο, ∆ηµήτρης Παπανώτας. «Η χαρά της Ελένης ήταν απερίγραπτη. Ενα τόσο όµορφο διήµερο παρέα µε ανθρώπους που έχει µέσα στην καρδιά της ήταν αρκετό για να «γεµίσει» τις µπαταρίες της και να επιστρέψει στις υποχρεώσεις της στην Αθήνα πιο ανανεωµένη και πιο ξεκούραστη από ποτέ», καταλήγει η ίδια πηγή. Η Ελένη Τσολάκη και ο Παύλος Πετρουλάκης, έπειτα από δύο ολόκληρα χρόνια σχέσης, ενώθηκαν µε τα ιερά δεσµά του γάµου τον περασµένο Σεπτέµβριο στο παρεκκλήσι του Αγίου ∆ιονυσίου στο «Island» παρουσία στενών συγγενών και αγαπηµένων τους φίλων. Κουµπάροι του ζευγαριού ήταν ο γνωστός ηθοποιός Ιωσήφ Μαρινάκης, η εντυπωσιακή σύζυγός του Χρύσα Καλπάκη και η παιδική φίλη της Ελένης από τη Θεσσαλονίκη Μαρία Τσακίρη. Το ζευγάρι αµέσως µετά τον γάµο δεν έφυγε για γαµήλιο ταξίδι, εξαιτίας των ανειληµµένων επαγγελµατικών υποχρεώσεων της παρουσιάστριας, καθώς ο γάµος συνέπεσε µε τις πυρετώδεις προετοιµασίες για την πρεµιέρα του «Slam», του νέου τηλεπαιχνιδιού που παρουσιάζει µε µεγάλη επιτυχία στον Alpha. Παρ’ όλα αυτά, οι δυο τους βρέθηκαν για λίγες ηµέρες στη Μύκονο, κάνοντας ολιγοήµερες διακοπές πριν επιστρέψουν δυναµικά στη νέα τους καθηµερινότητα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved