Δεν φαντάζεστε πού και πώς περνούν τον μήνα του μέλιτος ο Σάββας Πούμπουρας με τη σύζυγό του!
Showbiz

Δεν φαντάζεστε πού και πώς περνούν τον μήνα του μέλιτος ο Σάββας Πούμπουρας με τη σύζυγό του!

Στιγµές απόλυτης ευτυχίας ζουν ο Σάββας Πούμπουρας και η αγαπηµένη του Αρετή Θεοχαρίδη. Ο γνωστός παρουσιαστής και η πανέµορφη σύζυγός του, τέσσερις µήνες µετά τον πολιτικό γάμο που έκαναν στην Κύπρο, επέλεξαν το Άµστερνταµ για να περάσουν λίγες ηµέρες εκτός, εν είδει γαµήλιου ταξιδιού.

«Είχαν πολύ ανάγκη αυτό το ταξίδι. Το Αµστερνταµ είναι αγαπηµένος ταξιδιωτικός προορισµός και για τους δύο. Πέρασαν πολύτιµο χρόνο µαζί, χαλάρωσαν, απόλαυσαν βόλτες µε ποδήλατο στην καταπράσινη αυτή πόλη και επισκέφθηκαν αξιοθέατα», αποκαλύπτει στη Real άνθρωπος από το φιλικό περιβάλλον του γνωστού παρουσιαστή.
Ο Σάββας Πούµπουρας, µάλιστα, θέλοντας να µοιραστεί τη χαρά του µε τους διαδικτυακούς του φίλους, «ανέβασε» στον προσωπικό του λογαριασµό στα social media ένα τρυφερό στιγµιότυπο µε την αγαπηµένη του Αρετή από το πιο κεντρικό σηµείο της πόλης, την πλατεία Νταµ, που αποτελεί και ένα από τα πιο δηµοφιλή αξιοθέατα της oλλανδικής πρωτεύουσας. Ο γνωστός παρουσιαστής, αγκαλιά µε τη σύζυγό του, πόζαρε όλο ευτυχία στον φωτογραφικό φακό και οι ευχές από τους θαυµαστές του, όπως ήταν φυσικό, έπεσαν βροχή.
Ο Σάββας και η Αρετή δεν ταξίδεψαν µόνοι τους για την πανέµορφη αυτή πόλη. Άτυπα θα µπορούσε να χαρακτηριστεί ταξίδι του µέλιτος, καθώς ήταν το πρώτο τους ταξίδι µετά τον γάµο, οι δυο τους όµως δεν µένουν στις ταµπέλες, γι’ αυτό µαζί τους ταξίδεψε και ο αγαπηµένος τους κουµπάρος Ανδρέας Σάββας, που είναι και στενός συνεργάτης του Σ. Πούµπουρα, καθώς παίζουν µαζί µουσική και µοιράζονται τα decks σε εµφανίσεις τους ανά την Ελλάδα και όχι µόνο. Ο πρώην συνεργάτης της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στην εκποµπή «Σπίτι µου, σπιτάκι µου» και η σύζυγός του µαζί µε τον κουµπάρο τους δεν έχασαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη µαγική συναυλία των Rolling Stones, που πραγµατοποιήθηκε στο δηµοφιλές στάδιο «Αρένα» την περασµένη ∆ευτέρα 23 Οκτωβρίου.
Ο Σάββας Πούµπουρας και η Αρετή Θεοχαρίδη γνωρίστηκαν το 2003 µέσω κοινών τους φίλων. Ο έρωτάς τους «γεννήθηκε» το 2011 και από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι. Αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αφοσίωσης τον περασµένο Ιούλιο στο δηµαρχείο Πέγειας της Πάφου στην Κύπρο, σε ένα ειδυλλιακό τοπίο µε φόντο το ναυάγιο του εµπορικού πλοίου «EDRO III», το υπέροχο ηλιοβασίλεµα και τις θαλάσσιες σπηλιές της περιοχής. Οι δυο τους, µάλιστα, ως αντισυµβατικό ζευγάρι και θέλοντας να κρατήσουν τον γάµο τους µυστικό, ανακοίνωσαν τα ευχάριστα στις οικογένειες και στους φίλους τους ένα µόλις εικοσιτετράωρο πριν από το µυστήριο. Σήµερα, ανυποµονούν για τη στιγµή που η ευτυχία τους θα ολοκληρωθεί µε τον πιο όµορφο και τρυφερό τρόπο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved