Μελία Κράιλινγκ: Η πρωταγωνίστρια της νέας του Παντελή Βούλγαρη αποκαλύπτεται!
Showbiz

Μελία Κράιλινγκ: Η πρωταγωνίστρια της νέας του Παντελή Βούλγαρη αποκαλύπτεται!

Η Ελληνοαμερικανίδα Μελία Κράιλινγκ η οποία πρωταγωνιστεί στη νέα ταινία του Παντελή Βούλγαρη "Το τελευταίο σημείωμα" μιλάει για όλα... 

Εσύ τι ζητάς από τον εαυτό σου, ως ηθοποιό;

Εχω αισθανθεί κάτι παράξενο µια δυο φορές - το ένιωσα και στο «Τελευταίο σηµείωµα»: να έχω κάνει µόλις µια σκηνή και αµέσως µετά να µη θυµάµαι τι ακριβώς έκανα. Θεωρώ ότι αν συµβαίνει αυτό, ήσουν πραγµατικά «εκεί». Οταν ερωτεύεσαι κάποιον και βγαίνεις για το πρώτο σου ποτό, ας πούµε, είσαι τόσο «µέσα» στη µαγική αυτή διαδικασία, που µετά δεν µπορείς να «ξαναπαίξεις» µε ακρίβεια τη βραδιά στο µυαλό σου. Αυτό θέλω να µου συµβαίνει όταν παίζω. Τότε νιώθω ότι έχω πετύχει αυτό που ήθελα.

Πώς σχολιάζεις το σκάνδαλο µε τον χολιγουντιανό µεγαλοπαραγωγό Χάρβεϊ Γουάινστιν που παρενοχλούσε τις ηθοποιούς του;

∆εν νοµίζω ότι υπάρχει γυναίκα που να µην της έχει συµβεί. Αλλά έχουµε µάθει να µην το παρατηρούµε, από παιδιά ήδη. Γιατί στο σχολείο ο δάσκαλος θα σου πει να αγνοήσεις τον συµµαθητή που σου τράβηξε για πλάκα τον στηθόδεσµο. Μα γιατί να τον αγνοήσω; Τώρα είναι παιχνίδι, αργότερα θα είναι παρενόχληση. Καιρός ήταν να βγει στο φως η ιστορία αυτή. Ξέρεις, ακούγεται συχνά -δυστυχώς και από γυναίκες- η άποψη «µια χαρά τα έκανε αυτή για να πάρει τον ρόλο». ∆εν είναι τόσο απλό. Υπογράφεις συµβόλαιο «εµπιστευτικότητας», ξέρεις. Που δεν το σπας, εκτός αν έχεις 10.000.000 για να πληρώσεις τους δικηγόρους µετά. Γι’ αυτό έχουν βγει τόσες ηθοποιοί εναντίον του Γουάινστιν τώρα. Γιατί τώρα µπορούν. Γιατί τότε θα τις έβρισκαν σε χαντάκι. Το καλό που συνέβη τώρα είναι ότι πολλές εταιρείες έστειλαν νέο κανονισµό στους εργαζοµένους: «∆εν κάνετε µίτινγκ µε κλειστή πόρτα». «Το µίτινγκ ηχογραφείται». Εχουν αντιδράσει πάρα πολύ γρήγορα στην Αµερική, τουλάχιστον στον χώρο µου. ∆εν µπορούµε να µάθουµε στον κάθε Γουάινστιν πώς να γίνει καλός άνθρωπος. Το θέµα είναι να µη φέρει σε δύσκολη θέση εµένα. Να µην απειλούµαι ότι αν πω «όχι» θα χάσω τη δουλειά µου.

Τι θα ήθελες να πάρουν οι θεατές από το «Τελευταίο σηµείωµα»;

Να συγκινηθούν, ανεξάρτητα από το πολιτικό κοµµάτι. Να εισπράξουν όλη την ανθρωπιά που αποπνέει η ταινία. Την ανθρωπιά του Παντελή και της Ιωάννας.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved