Στα... δίχτυα της Ιωάννας ο Τζίμης! Ο έρωτάς τους στο φουλ αλλά ούτε λόγος για γάμο!
Showbiz

Στα... δίχτυα της Ιωάννας ο Τζίμης! Ο έρωτάς τους στο φουλ αλλά ούτε λόγος για γάμο!

Η σχέση του Τζίμη Σταθοκωστόπουλου µε την πανέµορφη Ιωάννα Σιαμπάνη κρατάει ήδη έναν χρόνο και -όπως δείχνουν τα πράγµατα- πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Τόσο, που οι δυο τους, σύµφωνα µε το φιλικό τους περιβάλλον, αρχίζουν να φλερτάρουν έντονα µε την ιδέα να ζήσουν κάτω από την ίδια στέγη, ώστε να µοιράζονται την καθηµερινότητά τους. Ο γνωστός γοητευτικός επιχειρηµατίας στον χώρο της εστίασης, µάλιστα, µιλώντας πρώτη φορά για τη σχέση του µε την 25χρονη καλλονή, τονίζει: «Περνάµε καλά µαζί, ακόµη δοκιµαζόµαστε, αλλά σίγουρα βρίσκω κάτι ξεχωριστό στην Ιωάννα». Ο Τζίμης Σταθοκωστόπουλος υπήρξε -και συνεχίζει να είναι- ένας από τους πιο περιζήτητους εργένηδες της Αθήνας και, παρά το γεγονός ότι στο παρελθόν από το πλευρό του πέρασαν µερικές από τις πιο όµορφες γυναίκες της εγχώριας σόουµπιζ, καµία δεν κατάφερε να «αιχµαλωτίσει» την καρδιά του. Η Ιωάννα, όµως, φαίνεται πως τον έχει µαγέψει, αφού -σύµφωνα µε πληροφορίες- είναι η πρώτη γυναίκα µε την οποία σκέφτεται να ζήσει κάτω από την ίδια στέγη. Μέχρι τότε, πάντως, οι δυο τους δείχνουν να απολαµβάνουν τον έρωτά τους, τον οποίο δεν έχουν κανέναν λόγο να κρύβουν. Πρόσφατα, δε, έκαναν νέα κοινή δηµόσια εµφάνιση µε αφορµή την Εβδοµάδα Μόδας που διεξήχθη στο Ζάππειο και ήταν πολύ ευδιάθετοι, ποζάροντας χαµογελαστοί στους φωτογραφικούς φακούς. Αν και είναι πολύ ερωτευµένοι, όπως δηλώνει ο επιχειρηµατίας στη Real, «είναι νωρίς ακόµη για να κάνουµε οικογένεια». Κάτι που σηµαίνει πως ακόµα δεν σκέφτονται το ενδεχόµενο ενός γάµου και την απόκτηση παιδιών. «Η Ιωάννα είναι κατά 17 χρόνια νεότερη από τον Τζίµη και πρέπει να κάνει πρώτα εκείνα που ονειρεύεται πάνω στη δουλειά της», σχολιάζει στενός φίλος του ζευγαριού. Κάτι που επιβεβαιώνει και ο επιχειρηµατίας, καθώς δηλώνει: «Αγαπάω τα παιδιά, ακόµη όµως δεν θέλω να γίνω πατέρας. Προς το παρόν, ασχολούµαστε µε τον ανιψιό µου, τον Γρηγόρη». Ο επιχειρηµατίας είναι αδελφός του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, που έχει παντρευτεί την καλλονή Αλεξάνδρα Λοΐζου, µε την οποία τον περασµένο ∆εκέµβριο απέκτησαν έναν γιο, που είναι και η µεγάλη αδυναµία του θείου του.

Αν τελικά επισηµοποιηθεί η σχέση του Τζίµη µε την Ιωάννα, τα αδέλφια Σταθοκωστόπουλου θα έχουν ακόµη κάτι κοινό: δύο πανέµορφες συζύγους, οι οποίες έχουν ως µεγάλη τους αγάπη τη µόδα. Η όµορφη Ιωάννα ασχολείται µε το styling και αυτό τον καιρό ετοιµάζει το δικό της fashion blog µε τη βοήθεια του συντρόφου της. Η µελαχρινή καλλονή πέρασε από το «My style rocks», αλλά δεν παρέµεινε για πολύ στο παιχνίδι που παρουσιάζει η Ευαγγελία Αραβανή, καθώς συνειδητοποίησε ότι δεν της ταίριαζε το concept αυτού του τηλεοπτικού project. Από την άλλη, η σύζυγος του Βασίλη Σταθοκωστόπουλου, η Αλεξάνδρα Λοΐζου, η οποία επίσης ξεκίνησε την καριέρα της ως µοντέλο, ασχολείται και εκείνη µε τη µόδα. Οι δύο γυναίκες κάνουν καλή παρέα και συχνά θα τις δει κανείς να απολαµβάνουν µαζί τον καφέ τους συζητώντας για διάφορα θέµατα που τις ενδιαφέρουν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved