Έλενα Παπαρίζου: «Ξέσπασα σε κλάματα πριν ξεκινήσει η περιοδεία μου με την Βανδή»
Showbiz

Έλενα Παπαρίζου: «Ξέσπασα σε κλάματα πριν ξεκινήσει η περιοδεία μου με την Βανδή»

Η Έλενα Παπαρίζου σήμερα πάνω στη σκηνή είναι μια καλοκουρδισμένη μηχανή, χορεύει και τραγουδάει με τόση άνεση που αντιλαμβάνεται κανείς πόσος ιδρώτας έχει χυθεί σε πολύωρες πρόβες.

«Κάθε τραγούδι σε κάνει να μπαίνεις σε έναν ρολό. Διηγείται μια ιστορία. Αλλιώς θα τραγουδήσω το "Ζιγκολό" που είναι παιχνιδιάρικο και αλλιώς θα νιώσω όταν πω το «Αγκάλιασε με». Νιώθω πάνω στη σκηνή λες κι έχω ζήσει όλες τις ιστορίες των κομματιών μου. Το νέο μου κομμάτι "Αν με δεις να κλαίω" μιλάει για μια γυναίκα που αγάπησε με τόση δύναμη και πόνεσε. Είναι πεπεισμένη ότι δεν πρόκειται να ξαναγαπήσει πραγματικά. Πότε έκλαψα τελευταία φορά; Δεν θυμάμαι. Δεν κλαίω συχνά τον τελευταίο καιρό.

Α, θυμήθηκα πότε συνέβη. Λίγο πριν Ξεκινήσει η περιοδεία με τη Δέσποινα Βανδή το καλοκαίρι. Ξέσπασα σε κλάματα επειδή πιέστηκα με τη δουλειά. Ένιωθα ότι δεν θα βρω χρόνο να καταφέρω τα πάντα. Και θύμωσα με τον εαυτό μου», λέει στο Πρώτο Θέμα και συνεχίζει:

«Θύμωσα επειδή πανικοβλήθηκα. Έχω ένα πρόγραμμα πλέον στη ζωή μου. Δεν θα ξυπνήσω ποτέ μετά τις 10 το πρωί. Είναι επιλογή μου να μη δουλεύω τη νύχτα και να μην κοιμάμαι 5και 6 το πρωί. Θέλω να ξυπνάω όσο πιο νωρίς το πρωί γίνεται. Να βάζω δυο μαθήματα φωνητικής την εβδομάδα και να τελειώνω με όλα τα επαγγελματικά ραντεβού πριν τις έξι. Θέλω να κατεβάζω ρολά πριν τις 9 το βράδυ. Περνάμε πολύ χρόνο με τον άντρα μου στο σπίτι τις καθημερινές. Σίγουρα θα βγούμε για φαγητό και θα συναντήσουμε τους φίλους μας κάποιες φορές, αλλά περνάμε πολύ χρόνο στο σπίτι μας».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved