Τζένη Θεωνά: «Για κάποιον άγνωστο λόγο, έχω πιάσει όλες τις αποχρώσεις της δέσμευσης»
Showbiz

Τζένη Θεωνά: «Για κάποιον άγνωστο λόγο, έχω πιάσει όλες τις αποχρώσεις της δέσμευσης»

Για τους δυο εντελώς διαφορετικούς ρόλους που ενσαρκώνει φέτος στις παραστάσεις που πρωταγωνιστεί, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Τζένη Θεωνά.

«Πρόκειται για εντελώς διαφορετικές παραστάσεις. Για κάποιον άγνωστο λόγο, έχω πιάσει όλες τις αποχρώσεις της δέσμευσης. Από το φοβερό πάθος, που δεν μπορεί να δικαιωθεί και οι άνθρωποι κατασπαράζονται έχοντας ο ένας παθολογική ανάγκη για την παρουσία του άλλου, ως τις συζύγους, όπου η μία αντιδρά, αντιστέκεται θέλοντας να παραμείνει ερωμένη και όχι μάνα, ενώ η άλλη έχει το σύνδρομο της μητέρας Τερέζας.

Όλα τα δεδομένα που αντιμετωπίζει μια γυναίκα με την ενηλικίωση της! Τις απαιτήσεις να παίξει τον ρόλο της μάνας για τον σύντροφο της και την αντίστασή της σ' αυτό, με την επιθυμία της να παραμείνει αποκλειστικά ερωμένη στη σχέση. Αλλά και το δεδομένο ότι κάποιοι άνθρωποι δεν μπορούν να είναι μαζί σε σχέση και μέχρι να το πάρουν απόφαση βασανίζονται. Αυτές τις διαπραγματεύσεις πάντως, σε προσωπικό επίπεδο, ελπίζω ότι τις έχω κλείσει!», λέει η ηθοποιός στο Beaute.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved