Χάρης Χριστόπουλος: «Έχω φωτογραφίσει δεκάδες Ελληνίδες γυμνές»
Showbiz

Χάρης Χριστόπουλος: «Έχω φωτογραφίσει δεκάδες Ελληνίδες γυμνές»

Ο Χάρης Χριστόπουλος, γέννημα θρέμμα του αθηναϊκού κέντρου, ο οποίος έχει φωτογραφίσει όλα τα πραγματικά σούπερ μόντελ και έζησε πάνω από μία δεκαετία στη Νέα Υόρκη, δεν μπορεί να στερηθεί την επαφή με τη φύση.

«Είναι τρόπος ζωής. Ξεκίνησα με το περιοδικό "Γυναίκα". Ήμουν 18 ετών όταν ο Βασίλης Ζούλιας μου έδωσε την πρώτη μου ευκαιρία. Λίγο αργότερα έγινα βοηθός του Τάκη Διαμαντόπουλου και έμαθα πολλά. Έκανα ασπρόμαυρα πορτρέτα που αγαπούσα πολύ. Εχω φωτογραφίσει δεκάδες Ελληνίδες γυμνές. Στα 16 μου γνώρισα τον ΜάνοΧατζιδάκι και άλλους μεγάλους Ελληνες δημιουργούς: Γκάτσο, Τσαρούχη, Χορν κ,λπ.

Στα 22 φωτογράφιζα στα "Πρόσωπα". Έτυχε να κάνω το πορτρέτο του Αλέξανδρου Ιόλα, μου τηλεφώνησε για να ζητήσει μια σειρά φωτογραφιών και να μου πει ότι έχω ταλέντο. Του άρεσαν οι φωτογραφίες μου. Μου είπε ότι αν θελήσω ποτέ να φύγω στο εξωτερικό θα μπορούσε να με βοηθήσει», λέει στο Πρώτο Θέμα και συμπληρώνει:

«Οκτώ μήνες μετά, του ζήτησα μια συστατική επιστολή για να πάω στη Νέα Υόρκη, έγραφε ένα προσωπικό σημείωμα για τον Αντί Γουόρχολ. Ηταν μύθος και εκδότης του περιοδικού « Interview». Πήγα στη Νέα Υόρκη, του τηλεφώνησα, του είπα ποιος είμαι και ότι έχω ένα γράμμα από τον Αλέξανδρο. Μου είπε να περάσω μαζί με το portfolio μου. Διέκρινε κάτι και ανακοίνωσε ότι "ο Χάρης θα είναι μαζί μας" στο προσωπικό του. Αρχισα να φωτογραφίζω τους πάντες, πολλοί από τους οποίους είναι Χολιγουντιανοί πρωταγωνιστές σήμερα. Το μότο μου στη ζωή είναι: "Επιμένοντας και δουλεύοντας σκληρά μπορείς να καταφέρεις τα πάντα"», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved