Κι όμως ο Σταρόβας έβγαλε τα οπίσθια του Στάθη των Ράδιο Αρβύλα στο instagram!
Showbiz

Κι όμως ο Σταρόβας έβγαλε τα οπίσθια του Στάθη των Ράδιο Αρβύλα στο instagram!

Το είδαμε και αυτό! Ο Δημήτρης Σταρόβας φωτογραφίζει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο με... κατεβασμένο παντελόνι να δείχνει τα γυμνά του οπίσθια.

Οι δυο τους συνεργάζονται αυτό τον καιρό και κάνουν περιοδεία σε όλη την Ελλάδα. Στην φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, βλέπουμε έναν άντρα να έχει κατεβάσει το παντελόνι και το εσώρουχό του και να δείχνει τα οπίσθιά του στην κάμερα. Δεν φαίνεται πρόσωπο και ο Δημήτρης Σταρόβας σχολίασε «Η αφόδευση είναι σαν την δημιουργία. Έρχεται την ώρα που δεν το περιμένεις».

Δεν τον έχει ταγκάρει φυσικά αλλά τόσο η φιγούρα, όσο και τα ρούχα, το χαρακτηριστικό κόκκινο ρολόι και τα παπούτσια μαρτυρούν πως αυτός που «κρύβεται» στη φωτογραφία είναι ο Στάθης Παναγιωτόπουλος των Ράδιο Αρβύλα.

Αν μάλιστα κάποιος δει προηγούμενα ποστ και των δύο αντιλαμβάνεται και που έχει τραβηχτεί η συγκεκριμένη φωτογραφία, στο Ναύπλιο, στην πρόσφατη εμφάνισή τους εκεί.

Άστοχη στιγμή; Σίγουρα, αφού στο instagram τους ανοιχτούς λογαριασμούς των επωνύμων ακολουθούν και πολλά μικρά παιδιά που τους θαυμάζουν και δεν είναι και το καλύτερο παράδειγμα. Σε όλα υπάρχουν όρια... Είμαστε σίγουροι ότι το ποστ δεν θα παραμείνει για πολύ ακόμα...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved