Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν είμαι επιεικής με τον εαυτό μου»
Showbiz

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Δεν είμαι επιεικής με τον εαυτό μου»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης δεν ησυχάζει ποτέ. Ο ηθοποιός είναι αυστηρός με τον εαυτό του και προσπαθεί να εξελίσσεται συνέχεια.

Είσαι επιεικής με τον εαυτό σου;

«Αν ήμουν επιεικής με τον εαυτό μου, θα είχα μπει σε μια ντουλάπα και θα περίμενα να φανούν οι σκώροι! Το αντίθετο συμβαίνει. Προσπαθώ να εξελίσσομαι σαν άνθρωπος και σαν ηθοποιός βάζοντας μπροστά μου τα δύσκολα για να μη μείνω στάσιμος. Μπορώ μάλιστα να πω πως μου αρέσει αυτό το ταξίδι».

Τι χάνεις ταξιδεύοντος μ' αυτόν τον τρόπο;

«Τίποτα δεν χάνω πέρα από έναν αυθορμητισμό και μια αφέλεια που μπορεί κάποτε να είχα, έναν παρορμητισμό, μια τάση να λέω "έτσι είμαι εγώ". Πάνω λοιπόν σ' αυτήν την τάση έγιναν λάθη. Βέβαια, το αν είμαι σήμερα σε καλό δρόμο θα το δείξει ο χρόνος, ο κριτής των πάντων. Εγώ πάντως έχω ηρεμήσει και μου αρέσει ο τρόπος που βαδίζω σήμερα. Εξάλλου^ τα δύσκολα που αντιμετώπισα στη ζωή μου, μου έμαθαν πράγματα και με έκαναν καλύτερο».

Φαντάζομαι πας από τα πιο δύσκολα στη ζωή σου ήταν το θέατρο που κάποτε έχασες.

«Κι όμως, εκείνη η περιπέτεια ήταν από τις πιο γοητευτικές της ζωής μου. Ακούγεται περίεργο, όμως τελικά ο αγώνας για να βρεθεί ένας τρόπος να ξεπεράσω εκείνες τις καταστάσεις με προχώρησε μπροστά, με όπλισε κι έγινα ακόμα καλύτερος. Δεν μετανιώνω για τίποτα. Έχω πλέον μάθει να ζω με τα λίγα, να ζω και με τα πολλά. Δεν με τρομάζει τίποτα, θα μπορούσα, βέβαια, μετά από μία τόσο μεγάλη περιπέτεια, να είχα καταστραφεί μέσα μου. Τίποτα δεν με κλόνισε. Η απώλεια δεν με έπιασε. Κοίτα, το θέατρο είναι πάντα ένα μεγάλο ρίσκο, δεν ξέρεις ποτέ τι σου ξημερώνει αύριο, κάτι που όμως είναι και η γοητεία της δουλειά μας. Επιπλέον, αυτή η αγωνία σε ωριμάζει πιο γρήγορα. Η ανασφάλεια που χαρακτηρίζει τους ηθοποιούς είναι δημιουργική για μένα. Γυμνάζομαι μέσα από τους ρόλους μου και κάπου γίνομαι καλύτερος στη ζωή μου» εξήγησε στο Full life.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved