Nomads: Νικόλας Παπαδόπουλος: «Αν μπορούσα σήμερα να πάρω το αεροπλάνο και να γυρίσω πίσω, θα...»
Showbiz

Nomads: Νικόλας Παπαδόπουλος: «Αν μπορούσα σήμερα να πάρω το αεροπλάνο και να γυρίσω πίσω, θα...»

Για τις στιγμές που έφτασε στα όρια του όσο ήταν στο Nomads αλλά και για το αν θα μπορούσε να κάνει παρέα με κάποιον από τους παίκτες, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Νικόλας Παπαδόπουλος.

Θα έκανες παρέα με κάποιους από το «Nomads»;
«Αυτό θα κριθεί από τη δική τους συμπεριφορά. Εγώ με όλους θέλω να τα έχω καλά. Με οποίον είναι αληθινός και μπορεί να έχει αξίες και να τις κρατάει θα έχω επαφή. Και με τον Νίκο Αναδιώτη έχω κουβεντιάσει και είναι τρεις τέσσερις που θα μπορούσα να έχω επαφή, όπως με τον Παναγιώτη Βασιλάκο...»

Είχε και εκείνος προβλήματα με την ομάδα του...
«Είχε θέματα, αλλά ήταν ένας άνθρωπος στον οποίο είπα στο αυτί, προτού αποχωρήσει: «Πρόσεξε να είσαι λίγο πιο εγκρατής σε μερικά πράγματα». Αλλά ήταν τόσο έντονες οι στιγμές στο παιχνίδι, θέλει εγκράτεια και πρέπει να τα έχεις καλά με τον εαυτό σου. Εγώ, ευτυχώς το πέτυχα αυτό. Αυτό που μου έκανε αίσθηση, αλλά δεν θα σου πω ονόματα, ήταν ότι κάποιοι έβγαλαν έναν χαρακτήρα ο οποίος πραγματικά με στενοχώρησε. Δεν έκαναν τραγικά πράγματα, αλλά κάποιοι φάνηκαν κατώτεροι των περιστάσεων»

Υπήρξαν στιγμές που έφτασες στα όρια σου;
«Όχι, καμία στιγμή δεν έφτασα τα όρια μου. Είχα εγκλιματιστεί 100% στο περιβάλλον και στις συνθήκες του παιχνιδιού. Άρχισα να το ζω πάρα πολύ καλά. Το ότι έφυγα πιο νωρίς απ' ό,τι έπρεπε είναι ένα γεγονός που με στενοχωρεί πάρα πολύ. Αν μπορούσα σήμερα να πάρω το αεροπλάνο και να γυρίσω πίσω, θα το έκανα», λέει ο ίδιος στο Mytv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved