Αλίνα Κωτσοβούλου: «Έχω προσπαθήσει πολύ, να μην είμαι ηθοποιός»
Showbiz

Αλίνα Κωτσοβούλου: «Έχω προσπαθήσει πολύ, να μην είμαι ηθοποιός»

Για τον ρόλο που παίζει στη ζωή της η τηλεόραση, την απόφαση της να ασχοληθεί με την υποκριτική αλλά για τις μουσικές παραστάσεις που ετοιμάζει, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Αλίνα Κωτσοβούλου.

«Η τηλεόραση για μένα είναι ένας μαγικός κόσμος, ένα μέσο απόδρασης από την πραγματικότητα, αλλά και μια σύνδεση με τις πραγματικότητες όλου του κόσμου. Στην τηλεόραση θα ήθελα να προβάλλονται πολλές ταινίες και σειρές μυθοπλασίας», λέει στο Τηλέραμα και συνεχίζει:

«Έχω προσπαθήσει πολύ, να μην είμαι ηθοποιός. Άρχισα να παίζω από 5 χρονών και στην εφηβεία μου έγινε επιτακτική ανάγκη η έκφραση, οπότε και στράφηκα στο Κέντρο Αρχαίου Ελληνικού Δράματος. Παράλληλα σπούδασα κλασικό τραγούδι, έκανα μεταπτυχιακό σε μουσικό θέατρο ενώ είχα ολοκληρώσει και την εκπαίδευση μου ως χοροθεραπεύτρια», λέει και καταλήγει:

«Τραγουδάω και στήνω μουσικές παραστάσεις και τα τελευταία χρόνια διδάσκω υποκριτική κάνοντας coaching στα ελληνικά και στα αγγλικά. Γράφω θεατρικά κείμενα, μου αρέσει πολύ η ζωγραφική, αλλά αν δεν ήμουν performer θα είχα ασχοληθεί επαγγελματικά με την ψυχοθεραπεία», λέει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved