Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Περνάμε όμορφα με την Έφη οι δυο μας μαζί στο σπίτι»
Showbiz

Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Περνάμε όμορφα με την Έφη οι δυο μας μαζί στο σπίτι»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης σε συνέντευξή του μίλησε για τη σχέση του με τη σύζυγό του, Έφη Μουρίκη και την καθημερινότητά τους.

Στο σπίτι με την Έφη πώς τα περνάτε;

«Περνάμε όμορφα οι δυο μας μαζί στο σπίτι. Όταν βγαίνουμε, είναι για να πάμε στο θέατρο ή κάπου να φάμε με φίλους. Μένοντας μέσα, μου αρέσει να μαγειρεύω, είμαι αυτός που λέμε μάγειρας. Δεν έχω βέβαια δικές μου σπεσιαλιτέ, απλά αυτοσχεδιάζω με ό,τι βρίσκω στα ντουλάπια και στο ψυγείο. Το θέμα είναι πως το φαγητό μου πάντα πετυχαίνει. Μη μου πεις να σιδερώσω!» .

Με την Έφη πότε θα παίξετε μαζί;

«Δεν ξέρουμε πού θα μας βγάλει η ζωή. Προς το παρόν, η Έφη είναι ευτυχής που θα παίξει για τρίτη σεζόν στο Δεσποινίς Μαργαρίτα, κάνοντας το δικό της ταξίδι. Από κει και πέρα θα δούμε. Μπορεί και του χρόνου, αλλά τίποτα δεν έχει αποφασιστεί. Πάντως, κάποια στιγμή ψα γίνει κι αυτό, κανείς από τους δυο μας δεν ξέρει το πότε».

Υπάρχουν απωθημένα; Υπάρχουν πράγματα που δεν έχεις καταφέρει να φτάσεις μέχρι σήμερα και τα ονειρεύεσαι;

«Δεν έχω απωθημένα ούτε με ρόλους ούτε με τίποτα. Το μόνο που θέλω είναι να υπάρχω σ' αυτή τη δουλειά που είναι σκληρή και θέλει αφοσίωση».

Συμφωνεί μαζί σου Έφη;

«Ανάμεσα μας υπάρχει σύμπνοια απόψεων, την ίδια ώρα όμως υπάρχουν και οι αντιθέ­σεις και οι κόντρες. Πάντως, ποτέ δεν κάνω κάτι μόνος μου, το επεξεργαζόμαστε μαζί. Και εννοείται πως πάνω από όλα σεβόμαστε ο ένας την προσωπικότητα του άλλου».

Ποιούς χαρακτήρες δεν αντέχεις;

«Πλέον μπορώ και συμπαθώ τους πάντες! Είμαι σε θέση να καταλαβαίνω τους άλλους».

Κι αυτούς που σου έχουν κάνει κακό;

«Κι αυτούς. Τους συγχωρώ γιατί δεν κρατάω τίποτα μέσα μου. Ακόμα και μ' αυτόν που μ’ έχει βλάψει, μπορεί να έρθει η κατάλληλη στιγμή, να συνεργαστώ μαζί του. Τους μόνους που δεν ανέχομαι είναι τους ηθοποιούς που βαριούνται στη σκηνή, δεν είναι επαγγελματίες. Ευτυχώς, τα τελευταία χρόνια δεν τους βλέπω συχνά».

Πηγή: Full life

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved