Ματθίλδη Μαγγίρα: «Έχω κάνει πολλές μεγάλες αλλαγές στη ζωή μου»
Showbiz

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Έχω κάνει πολλές μεγάλες αλλαγές στη ζωή μου»

Η Ματθίλδη Μαγγίρα σε συνέντευξή της μίλησε για την καθημερινότητά της και τα επαγγελματικά της σχέδια.

Πώς λειτουργεί η απουσία της κόρη σου στην καθημερινότητα σου;

Έμεινα μόνη στο σπίτι, εγώ και ο σκύλος, θα το καταλάβω σιγα-σιγά. Η κόρη μου ταξίδευε από 7 χρονών, Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι πήγαινε στην Αμερική, έτσι είναι σαν να μου έφυγε για διακοπές. Θα το καταλά­βω σιγα-σιγά, με το χρόνο, και θα αρχίσω να το συνειδητοποιώ. Βαριέμαι πάρα πολύ εύκολα και δεν κάνω την ευκολία μου, δεν την έκανα ποτέ, θέλω πάντα να με δυσκολεύω, για να με βάλω στη διαδικασία να με προκαλώ για να υπερβώ τον εαυτό, μου κι αυτό με ικανοποιεί πάρα πολύ όταν το καταφέρνω.

Ανταγωνίζεσαι τον εαυτό σου;

Ακριβώς, πιστεύω ότι ο ανταγωνισμός είναι προσωπική υπόθεση.

Είμαστε μια χώρα της... ευκολίας;

Δυστυχώς, γλουτό δεν προχωράμε.

Ποια ήταν η υπέρβαση σου, η μεγαλύτερη αλλαγή στη ζωή σου;

Έχω κάνει πολλές μεγάλες αλλαγές στη ζωή μου. Όταν είχα μείνει έγκυος, τα παράτησα όλα εδώ, τα έκλεισα, έφυγα και πήγα στην Αμερική και ήμουν μαμά και νοικοκυρά σε μια ξένη χώρα που δεν είχα κανέναν δικό μου δίπλα και μεγάλωνα ένα μωρό. Δεν έκατσα να επαναπαυτώ εδώ, που είχα κι ένα όνομα, μια πορεία... Την έκοψα την πορεία αυτή. Έφυγα, ξαναγύρισα και θα ξαναφύγω. Τώρα είμαι στο στάδιο της ισορροπίας να γνωρίσω τον εαυτό μου, να τον δεχθώ και να τον αγαπήσω.

Ήταν εύκολη διαδικασία να το κάνεις;

Δεν είναι εύκολη διαδικασία, έχει μάχη εσωτερική, έχει πόνο, έχει δρόμο. Πρέπει να έχεις πείσμα. Δεν το βάζω στα πόδια, μου αρέσει να μένω, να δώσω μάχη και όποιος κερδίσει. Γι’ αυτό μου έχει μοιάσει η κόρη μου. Πρόσφατα έμαθα ότι το Ματθίλδη είναι αρχαία γερμανική λέξη που σημαίνει «δυνατή στον πόλεμο». Από μικρή με πήγε έτσι, και είμαι ευτυχισμένη, γιατί έχω ησυχία μέσα μου-και μπορώ να διαχειριστώ το κάθε συναίσθημα. Η πολυτέλειά μου είναι να μπορώ να κάνω αυτό που θέλω, να νιώθω ελευθερία.

Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved