Ντανιέλ Μπατίστα: Η άγνωστη στενή του σχέση με την Ρούλα Κορομηλά
Showbiz

Ντανιέλ Μπατίστα: Η άγνωστη στενή του σχέση με την Ρούλα Κορομηλά

Από τα γήπεδα στον στίβο του Survival Secret στο κανάλι «Ε».

Γεννήθηκε στο Πράσινο Ακρωτήρι, όμως κατά τη διάρκεια της καριέρας του απέκτησε τρεις διαφορετικές υπηκοότητες. Την πορτογαλική, την ολλανδική και τέλος την ελληνική, η οποία του επέτρεψε να αγωνιστεί με την Εθνική μας ομάδα. Εκεί πρωτοπήρε φανέλα βασικού παίκτη στις 12 Οκτωβρίου του 1994, σκοράροντας μάλιστα κόντρα στη Φινλανδία στο ντεμπούτο του με τη γαλανόλευκη

ΟΝτανιέλ Μπατίστα είχε την τιμή να γίνει ο πρώτος «έγχρωμος» ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε με τη φανέλα της χώρας μας. Το περιοδικό Full Life αποκαλύπτει μια πτυχή της ζωής του που λίγοι γνωρίζουν.

Τι έκανε αφού κρέμασε τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και ποια η σχέση του με την Ρούλα Κορομηλά;

Στα πρώτα βήματα εκτός γηπέδων, ο Ντανιέλ Μπατίστα ασχολείται με την τηλεοπτική παραγωγή. Μέσα στις παραγωγές που μπαίνουν στην PLD είναι και η καθημερινή τρίωρη πρωινή εκπομπή της Ρούλας Κορομηλά στον Αlpha. Η παρουσία του στα πλατό της εκπομπής, αλλά και στα γραφεία της εταιρείας, ήταν σχεδόν καθημερινή. Ανάμεσα στη Ρούλα Κορομηλά, τον πρώην σύζυγο της, Νάσο Γάλακτερό και τον Ντανιέλ Μπατίστα είχε αναπτυχθεί μια δυνατή φιλία, με τη Ρούλα να τον προστατεύει όσο μπορεί από τις επαγγελματικές κακοτοπιές, σε έναν χώρο που δεν γνώριζε, όπως αυτόν της τηλεόρασης.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved