Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η φωτογραφία στο Instagram, το τεράστιο παντελόνι και η απορία
Showbiz

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η φωτογραφία στο Instagram, το τεράστιο παντελόνι και η απορία

Μπορεί να άργησε να φτιάξει προφίλ στα social media αλλά έχει ήδη γίνει μεγάλος φαν.

Μάλλον είναι αυτό που λέμε, καινούργιο κοσκινάκι μου και που να σε κρεμάσω! Τώρα που το ξεκίνησε δεν το αφήνει με τίποτα από τα χέρια του.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου καθημερινά μέσα από τη σελίδα του στο Instagram μοιράζεται με τους διαδικτυακούς του φίλους στιγμιότυπα από τις Φιλιππίνες όπου βρίσκεται αυτήν την περίοδο για τα γυρίσματα του reality επιβίωσης Nomads που προβάλλεται από τον Ant1. Εκεί φωτογραφίζει σχεδόν τα πάντα. Από τοπία και παραλίες, μέχρι και τους παίκτες στα αγωνίσματα και γενικά ότι του κάνει εντύπωση από το εξωτικό νησί που πλέον είναι το προσωρινό του σπίτι.

Έτσι από τον φωτογραφικό φακό του κινητού του, όλες αυτές τις έξι εβδομάδες που βρίσκεται εκεί ως τώρα έχουμε δει πολλά. Ουράνια τόξα, επικίνυδες αράχνες, τοπική πανίδα, πολλά χαμογελαστά πρόσωπα αλλά και δεκάδες μέλη της παραγωγής του παιχνιδιού που έχει τραβήξει το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Το πρωί της Τρίτης μάλιστα πόσταρε μια φωτογραφία την οποία σχολίασε με το γνωστό δικό του χιούμορ. Φωτογράφισε ένα τεράστιο παντελόνι από την μπουγάδα μιας νοικοκυράς της περιοχής κι έγραψε:

«Καλημέρα... μήπως ήρθε κάποιος γνωστός μου και δεν το έμαθα?», εννοώντας φυσικά τον φίλο και συνεργάτη του, Δημήτρη Σταρόβα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved