Πώς έμαθε ο Κώστας Βουτσάς ότι περιμένει εγγονούλα από την κόρη του Θεοδώρα;
Showbiz

Πώς έμαθε ο Κώστας Βουτσάς ότι περιμένει εγγονούλα από την κόρη του Θεοδώρα;

Πώς ένιωσε, αλήθεια, ο πατέρας της Θεοδώρας Βουτσά, ο αγαπημένος Κώστας Βουτσάς, όταν έµαθε το χαρµόσυνο νέο ότι είναι έγκυος και ότι περιμένει κοριτσάκι;

«Τηλεφωνικά το έµαθε. Ήµουν εδώ, στο Αµστερνταµ και εκείνος στην Αθήνα. Η Θεανώ (σ.σ.: η µητέρα της) και ο Κώστας ήταν οι πρώτοι που το έµαθαν. Είναι πολύ εχέµυθος! Του ζήτησα να µην πει τίποτα µέχρι να περάσει κάποιος καιρός και κράτησε την υπόσχεσή του. Με έπαιρνε τηλέφωνο να δει τι κάνω και µου µίλαγε συνθηµατικά (σ.σ.: γελάει). Χάρηκε πάρα πολύ. Τα αγαπάει πάρα πολύ τα παιδιά, αγαπάει εµένα και τον Νίκο, πώς να µη χαρεί µε τη χαρά µας;». Εµαθε ότι το εγγονάκι που περιµένει είναι κορίτσι; «Ναι, και χάρηκε ακόµα περισσότερο... Τα θεωρεί γουρλίδικα και τυχερά τα κορίτσια! Και θεωρεί και τον Νίκο τυχερό που θα κάνει κορίτσι» δηλώνει στη Real η ηθοποιός.
Σκοπεύει, άραγε, να παντρευτεί τον σύντροφό της µε αφορµή τον ερχοµό της κόρης τους; «Ζούµε µαζί από την αρχή, µοιραζόµαστε τις ζωές µας, οπότε αυτή η ανάγκη δεν έχει εκφραστεί. Πρακτικά η γραφειοκρατία στην Ολλανδία είναι πιο απλή από αυτή της Ελλάδας, οπότε δεν χρειάζεται γάµος για να είµαστε οικογένεια και νοµικά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved