Μίλτος Πασχαλίδης: «Υπάρχουν συναυλίες στις οποίες συμβαίνει κάτι μαγικό»
Showbiz

Μίλτος Πασχαλίδης: «Υπάρχουν συναυλίες στις οποίες συμβαίνει κάτι μαγικό»

Για τα συναισθήματα του δημιουργού όταν βρίσκεται πάνω στη σκηνή, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Μίλτος Πασχαλίδης.

«Τα συναισθήματα είναι πολλά και διαφορετικά. Όταν παρουσιάζει καινούργια τραγούδια, έχεις μια λαχτάρα να καταφέρουν να αγγίξουν τον κόσμο. Όταν τα τραγούδια είναι από παλαιότερες δουλειές σου, έχεις την αγωνία αν θα τα θυμούνται. Όταν πρόκειται για ένα τραγούδι σου που έχει κάνει μεγάλη επιτυχία και πιθανόν κάποιοι να έρθουν στον χώρο όπου εμφανίζεσαι επειδή ξέρουν μόνο αυτό το ένα τραγούδι σου, τότε νιώθεις άγχος γιατί θέλεις να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων και να κερδίσεις αυτούς τους ακροατές», λέει στο Έθνος.

Πώς καταλαβαίνει ο ίδιος ότι ο κόσμος περνάει καλά;

«Λαμβάνω αμέσως τα μηνύματα που μου στέλνει ο κόσμος. Καταλαβαίνω αν του αρέσει αυτό που ακούει ή όχι. Βέβαια, στην περίπτωση που αντιληφθώ ότι κάτι δεν πάει καλά δεν μπορώ να αλλάξω και πολλά πράγματα, γιατί τότε δεν θα είμαι εγώ. Όμως , αν διαπιστώσω ότι εγώ έχω κάνει κάποιο λάθος, όπως για παράδειγμα ότι δεν είναι σωστά δομημένο το πρόγραμμα μου, δεν έχω κανένα πρόβλημα να το παραδεχτώ και να κάνω αλλαγές. Σε γενικές γραμμές ,πάντως, ποτέ, καμιά βραδιά δεν είναι ίδια με την άλλη. Υπάρχουν συναυλίες στις οποίες συμβαίνει κάτι μαγικό. Υπάρχουν και συναυλίες που απλώς είναι ωραίες», καταλήγει.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved