Λάκης Λαζόπουλος: «Η διέξοδος κινδύνου είναι η αρχική είσοδος»
Showbiz

Λάκης Λαζόπουλος: «Η διέξοδος κινδύνου είναι η αρχική είσοδος»

Με αφορμή την πρεμιέρα της παράστασης «Α-πε-λπι-σί-το», ο Λάκης Λαζόπουλος μιλά για την κατάσταση στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια.

«Έχουν διαλυθεί όλοι και όλα. Είναι σαν να έχει συντριβεί ένας αεροσκάφος. Άλλοι έχουν χαθεί τελείως, άλλοι έχουν σωθεί με τραύματα, άλλοι ψάχνουν τα πράγματα τους, άλλοι τα μαζεύουν και άλλο περπατάνε λίγο καλύτερα μέσα στα συντρίμμια. Μετά από δέκα χρόνια οι αιτίες της συντριβής δεν έχουν γίνει γνωστές αλλά οι συνέπειες της συντριβής συνεχίζουν να υπάρχουν. Νομίζω ότι οι Έλληνες αφήνουν κάθε φορά το νήμα πίσω, αγνοώντας ότι αν δεν το έχεις το νήμα δεν μπορείς να ξαναβρεθείς από εκεί που μπήκες. Για να βγεις από ένα πρόβλημα, βγαίνεις από την ίδια πάντα είσοδο . Αν παρουσιαστούν πεντακόσιες πόρτες διαφορετικές δεν θα βρεις την λύση. Η διέξοδος κινδύνου είναι η αρχική είσοδος .Όσο και αν φαίνεται παράξενο αυτό», λέει στο Enjoy.

Όσο για το αν πιστεύει πως έχουμε κι εμείς τις ευθύνες μας για αυτή την κατάσταση;
«Δεν το πιστεύω αυτό. Οι Έλληνες είναι το ίδιο έξυπνοι και εργατικοί. Ο Σόιμπλε στην πρόσφατη συνέντευξη του ομολόγησε ότι δεν υπάρχει λόγος Grexit για την Ελλάδα. Απλά έπρεπε να παρθούν κάποια μέτρα. Δηλαδή ένας τόσο σημαντικός πολιτικός, ομολογεί αυτήν την περίοδο τι; Ότι η πολιτική του όλο αυτό το καιρό με την Ελλάδα ήταν εμμονική και εμπαθής; Γιατί τόσο καιρό ζούσαμε με τον φόβο τoυ Grexit. Και επιλέγει να το πει τώρα που δεν αυτός πλέον στην εξουσία», λέει μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved