To θεαματικό τρίποντο σε γήπεδο του NBA γνωστού Έλληνα τραγουδιστή
Showbiz

To θεαματικό τρίποντο σε γήπεδο του NBA γνωστού Έλληνα τραγουδιστή

Mε ένα βίντεο που ανάρτησε στα social media του, αποκάλυψε στους διαδικτυακούς του φίλους την μπασκετική του ικανότητα, βάζοντας τρίποντα στον «ναό» του ΝBA.

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να τον γνωρίζουμε μέσα από το τραγούδι, υπήρξε όμως ένας πολλά υποσχόμενος μπασκεμπολίστας, και μάλιστα playmaker. Η αγάπη του για το μπάσκετ να πέρασε σε δεύτερη μοίρα για χάρη της μουσικής. Ο λόγος για τον Ζαν Μπατίστ που βρέθηκε σε γήπεδο του NBA στην Αμερική, καλεσμένος ελληνικής κοινότητας, για να παρακολουθήσει τον αγώνα μεταξύ των Brooklyn Nets και των Kings, όπου μετά το τέλος του ματς, μπήκε στο γήπεδο για έναν αγώνα, όπου τους εξέπληξε όλους με το άνετο τρίποντό του.

Και μπορεί αυτό να συνέβη πριν έναν χρόνο, όμως ο Ζαν Μπατίστ νοσταλγεί το ταξίδι και την εμπειρία που έζησε και έτσι ανέβασε στο video στο facebook. Ο τραγουδιστής ετοιμάζεται να βάλει νέο μουσικό «τρίποντο» με το τραγούδι του «Συγγνώμη» που θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου και μπορούμε να πάρουμε μία μικρή γεύση από το teaser, κατάφερε να εντυπωσιάσει τους διαδικτυακούς του φίλους με το τρίποντό του!

Δείτε το video

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved