Λαζόπουλος: «Η τηλεόραση μας συνδέει μας συνδέει με κάποια γεγονότα live για να...»
Showbiz

Λαζόπουλος: «Η τηλεόραση μας συνδέει μας συνδέει με κάποια γεγονότα live για να...»

Ένας νεαρός ταξιτζής ήταν η αφορμή για να γράψει ο Λάκης Λαζόπουλος την νέα του επιθεώρηση. 

-Δηλαδή τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας τι ρόλο παίζουν στην πατρίδα μας;

«Το καράβι το κυβερνά ο καπετάνιος αυτός που έχει το πηδάλιο. Αν όμως από τα μεγάφωνα αρχίζουν κάποιοι και πανικοβάλλουν τους επιβάτες εκείνοι θα πηδήξουν στην θάλασσα. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το πλοίο βυθίζεται. Δυστυχώς κάποια ΜΜΕ σε συνεργασία με το Γερμανικό σύστημα δημιούργησαν ένα τεχνητό πανικό για να επιβάλλουν τα σχέδια τους στην χώρα. Δυστυχώς κάποια ΜΜΕ έπαιξαν τον ρόλο του νεοδοσίλογου και κάποια στάθηκαν στο ύψος τους ως πατριώτες με πολύ αγώνα όμως. Γιατί σκοπός των άλλων ήταν να τους εξαφανίσουν και να τους σβήσουν από το χάρτη. Τελεία και παύλα»

-Στην νέα σου επιθεώρηση αυτή την κρυμμένη Ελλάδα, ή ακόμη και αυτήν Ελλάδα που αντιστέκεται την παρουσιάζεις;

«Μα έτσι ξεκίνησε όλη μου η ιδέα. Μπήκα σε ένα ταξί και ο οδηγός ήταν ένα πιτσιρικάς 32 ετών. Ξαφνικά αυτός ο νεαρός αρχίζει και μου μιλούσε με τόσο πάθος για τα όσα συμβαίνουν στην χώρα που μένω άφωνος. Του λέω ρε παιδί μου που είσαι εσύ εξαφανισμένος; Μα δεν είμαι μόνο εγώ που σιωπώ, σιωπούν και άλλοι. Η Ελλάδα δεν μας ξέρει, ότι υπάρχουμε, μας αγνοεί. Και μου βάζει ένα βίντεο από μια συναυλία του Γιάννη Χαρούλη που χιλιάδες νέοι και νέες τραγουδούσαν την «Αρετούσα και τον Ερωτόκριτο». Μου λέει το έχετε δει σε καμία τηλεόραση αυτό; Αφού τόσοι πάμε να τον δούμε γιατί τα κανάλια δεν το δείχνουν; Πιστεύετε ότι την ελληνική νεολαία την νοιάζουν μόνα τα νύχια, τα μαλλιά, τα τατουάζ και η βλακεία; Όχι. Αυτό είναι το μικρό ποσοστό. Είμαστε η άλλη Ελλάδα που είμαστε κρυμμένοι. Ζούμε αλλιώς και γνωριζόμαστε μεταξύ μας. Αυτήν την στιγμή μου ήρθε η ιδέα να φτιάξω αυτή την αόρατη Ελλάδα μέσα στην ορατή Ελλάδα σε μια επιθεώρηση δωματίου»

-Πιστεύεις ότι η μικρή οθόνη εστιάζει σε μια ψεύτικη Ελλάδα;

«Ναι. Η τηλεόραση μας συνδέει με κάποια γεγονότα λάιβ για να πιστέψουμε ότι αυτή είναι η πραγματικότητα. Μια ελεγχόμενη σύνδεση με συγκεκριμένους ανθρώπους. Πολλοί οι Έλληνες έχουν αποκοπεί από όλο αυτό. Συναισθηματικά, πνευματικά. Στην παράσταση λέω κάτι που το πιστεύω ακράδαντα. Η δουλειά της αριστεράς δεν ήταν να μας κατεβάσει στο υπόγειο, αλλά να πάρει αυτούς που ήταν στο υπόγειο και να τους ανεβάσει πάνω. Και η μόνη προσφορά της αυτά τα χρόνια είναι να κατεβάζει και άλλους στο υπόγειο και να τους λέει να κάνουν και ησυχία. Αυτό είναι λάθος. Η αριστερά ήρθε για να ψηλώσει το βιοτικό επίπεδο των ανθρώπων όχι να το χαμηλώσει. Αυτό είναι προσβλητικό για την Αριστερά» δήλωσε στο Enjoy

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved