Survival Secret: Το πρώτο μήνυμα του Γιάννη Αϊβάζη μετά τη δεύτερη οικειοθελή αποχώρηση του
Showbiz

Survival Secret: Το πρώτο μήνυμα του Γιάννη Αϊβάζη μετά τη δεύτερη οικειοθελή αποχώρηση του

Μπορεί να πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο Survival Secret όμως μετά από μερικές ώρες αποχώρησε και πάλι οικειοθελώς, όπως είχε κάνει και πριν λίγο καιρό, όταν οι συμπαίκτες του τον είχαν στείλει στην αντίπαλη ομάδα.

Πριν λίγη ώρα ο Γιάννης Αϊβάζης μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Instagram έγραψε το πρώτο του μήνυμα μετά την επιστροφή του, χωρίς όμως να εξηγεί τους λόγους που τον έκαναν να αποχωρήσει.

«Ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του με ανάμεικτα συναισθήματα! Ευχαριστώ όλους εσάς που με στηρίξατε όλο αυτό το καιρό!! Συγχαρητήρια μέσα από την καρδιά μου σε όλους αυτούς που εργάζονται ( περίπου 160 άτομα ) σε αυτό το δύσκολο εγχείρημα σε αυτούς τους πολύ δύσκολους καιρούς για την Ελλάδα οικονομικά !! Συγχαρητήρια στην παραγωγή , στο κανάλι και όσους συμβάλλουν να έχουν δουλειά τόσοι πολλοί άνθρωποι !! Σίγουρα υπάρχουν κάποια ερωτηματικά για τον λόγο που αποχώρησα έτσι ξαφνικά ... Σίγουρα θα απαντήσω όταν έρθει η ώρα ... Απλά νιώθω την ανάγκη να πω ότι : "ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΕΝΟΣ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ ΟΡΙΖΕΙ Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ" Καλή καρδιά σε όλους...», έγραψε μεταξύ άλλων.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved