Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Στα χρόνια που είµαστε µαζί, ο Κρις δεν µου έδωσε αφορµή να ζηλέψω»
Showbiz

Καρυοφυλλιά Καραμπέτη: «Στα χρόνια που είµαστε µαζί, ο Κρις δεν µου έδωσε αφορµή να ζηλέψω»

Πόσο ζηλεύει τον σύντροφό της Κρις Ραντάνοφ η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη και πώς θα αντιδρούσε σε μία υποθετική απιστία του; Η αγαπημένη ηθοποιός απαντά από καρδιάς για πολύ προσωπικά ζητήματα... 

Η Αρκάντινα ζηλεύει τη Νίνα, τη νεότερη ηθοποιό, πράγµα που είναι τελείως κόντρα σε εσένα, που στηρίζεις τους νέους ηθοποιούς.

Αλίµονο αν δεν στηρίξω το νέο αίµα, αλίµονο αν δεν αγκαλιάσω θερµά τα καινούργια ταλέντα. Είναι ευλογία να τα βλέπεις να κάνουν τα πρώτα βήµατά τους, να ανθίζουν, και δεν µπορείς παρά να είσαι πλάι τους, να τους κρατάς το χέρι, να τα εµψυχώνεις. Είµαι χορτασµένη - µόνο οι µη χορτασµένοι ζηλεύουν τα νέα παιδιά και τους βάζουν εµπόδια. Νιώθω ευτυχής όταν παίζω µε νέους ηθοποιούς και είµαι εµπράκτως στο πλάι τους µε ψυχή. Μαθαίνουν από εµένα και µαθαίνω από αυτούς. Είναι ένα δηµιουργικό πάρε-δώσε, το οποίο µε χαροποιεί ιδιαίτερα.

Στο θέατρο δεν ζηλεύεις. Στη ζωή;

Οχι, δεν ζηλεύω. Κι όταν στο παρελθόν κάποιος σύντροφός µου προσπαθούσε να µε κάνει να ζηλέψω, έπεφτε στην εκτίµησή µου και αποµακρυνόµουν.

Αρα, τον σύντροφό σου Κρις Ραντάνοφ δεν τον ζηλεύεις. ∆εν έχει τύχει ποτέ;

Ποτέ! Στα χρόνια που είµαστε µαζί δεν µου έδωσε αφορµή να το κάνω - κι ίσως αυτός είναι ένας λόγος που είµαστε ακόµα µαζί. Ηµουν πάντα πιστή και αφοσιωµένη, δεν µπορώ να υπάρξω πλάι σε κάποιον που δεν µε σέβεται, όπως τον σέβοµαι και εγώ. Αν µε προδώσει κάποιος ερωτικά, τελειώνει για µένα. ∆εν µπορώ να συγχωρέσω µια απιστία. Μου είναι αδιανόητο να το κάνω.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved