So you think you can dance: Η γνωριμία στο πλατό και ο έρωτας!
Showbiz

So you think you can dance: Η γνωριμία στο πλατό και ο έρωτας!

Θυμάστε το τάλεντ σόου χορού του ΑΝΤ1 που παρακολουθούσαμε την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν; Ε, λοιπόν, στους... κόλπους του γεννήθηκε ένας μεγάλος έρωτας που όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο δυνατός.

Αν και στην αρχή, οι σχέσεις της ∆έσποινα Λαγουδάκη και του Αλέξανδρου Μπαχάριεφ, τους οποίους γνωρίσαµε µέσα από το «So you think you can dance», ήταν µόνο φιλικές, µετά το τέλος του σόου χορού του ΑΝΤ1 οι δύο χορευτές κράτησαν επαφές, έκαναν πολύ καλή παρέα, µέχρι που διαπίστωσαν πως η χηµεία τους ήταν µοναδική και ξεκίνησε ένα φλερτ που οδήγησε στον έρωτα.
Η αλήθεια είναι πως η γνωριµία του ζευγαριού δεν έγινε στο «So you think you can dance», αλλά πολύ πιο πριν. Η όµορφη Ρεθυµνιώτισσα συναντήθηκε για πρώτη φορά µε τον Αλέξανδρο πριν από δύο χρόνια. Σύµφωνα µε πληροφορίες της Real, είχαν νιώσει και τότε µεγάλη έλξη ο ένας για τον άλλον, αλλά δεν είχε προχωρήσει κάτι ανάµεσά τους λόγω συνθηκών. Συνέχισαν τις ζωές τους µε άλλους συντρόφους, αλλά η µοίρα τούς έφερε και πάλι κοντά. Μόνο που αυτή τη φορά δεν άφησαν άλλο τον χρόνο να πάει χαµένος και εδώ και πέντε µήνες ζουν τον απόλυτο έρωτα.
Ο φωτογραφικός φακός τούς συνάντησε σε έξοδό τους για φαγητό, στα δυτικά προάστια, µαζί µε την Ελευθερία Λαγουδάκη, αδελφή της ∆έσποινας. Ο ουκρανικής καταγωγής χορευτής, ο οποίος διδάσκει χορούς latin και ballroom σε σχολές χορού, έκανε το πρώτο βήµα και από τότε οι δυο τους είναι αχώριστοι. Ο Αλέξανδρος ζει στην Ελλάδα τα τελευταία οκτώ χρόνια και -όπως δείχνουν τα πράγµατα- πρόσφατα προστέθηκε άλλος ένας λόγος για να µη θέλει να φύγει. Μεγάλωσε µε τη µητέρα του και, εκτός από τα µαθήµατα που παραδίδει, είναι και φοιτητής στα ΤΕΦΑΑ.
Αν και η µεγάλη του αγάπη είναι το breakdance και το skating, θεωρείται κορυφαίος στον χώρο του λόγω της επιδεξιότητάς του στους latin χορούς. Οσο για την όµορφη ∆έσποινα, γεννήθηκε και µεγάλωσε στο Ρέθυµνο της Κρήτης και από τότε που θυµάται τον εαυτό της µόνο χορεύει. Οι δύο 25χρονοι χορευτές συναντιούνται σχεδόν καθηµερινά, όταν οι επαγγελµατικές τους υποχρεώσεις το επιτρέπουν, και είναι φουλ ερωτευµένοι. Σε ό,τι αφορά σκέψεις συγκατοίκησης, για την ώρα κανένας από τους δύο δεν δείχνει έτοιµος για κάτι τέτοιο, µε τη ∆έσποινα να απολαµβάνει προς το παρόν τη συγκατοίκησή της µε την αγαπηµένη της αδελφή, µε την οποία ζει σε ένα όµορφο διαµέρισµα στα νότια προάστια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved