Showbiz

Ρέππας-Παπαθανασίου: «Στο «Δις Εξαμαρτείν» κοντέψαμε να... σκοτωθούμε»

Μια αποκάλυψη που δεν την περιμέναμε έρχεται πολλά χρόνια μετά την πρώτη προβολή της σειράς «Το Δις Εξαμαρτείν» στο Μega. Ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου μιλούν για την συνεργασία τους και είναι ειλικρινείς όσο ποτέ.

-Πώς γράφετε λοιπόν μαζί;

Μ.Ρ: «Ενας κρατάει το στιλό. Οι θέσεις είναι: Εγώ μπροστά από την οθόνη και απέναντι ο Θανάσης. Μιλάμε κι εγώ καταγράφω» τόνισε στην Ελευθερία του Τύπου.

Θ.Π.: «Πήραμε σπίτια στην ίδια γειτονιά για να είμαστε κοντά. Είπαμε «γεράσαμε, μην τρέχουμε, μη χαλάμε τα λεφτά μας στα ταξί». Δεν οδηγεί κανένας από τους δύο.»

Μ.Ρ: «Τώρα με το Ιντερνετ κάνουμε Facetime, όταν βαριόμαστε να μετακινηθούμε.»

-Πώς γίνεται να συμφωνείτε πάντα στον τρόπο που θα εξελίξετε μια ιστορία;

Μ.Ρ: «Είχαμε την τεράστια τύχη να ξεκινήσουμε με επιθεωρησιακά νούμερα. Δεν υπάρχει κάτι πιο εύκολο. Έχουν τη δομή μιας έκθεσης ιδεών. Δεν υπάρχει τίποτα πιο φορμαλιστικό. Μετά προχωρήσαμε σε μονόπρακτες ημίωρες κωμωδιούλες, τις «Τρεις Χάριτες». Κι αυτό έχει μια δική του φόρμα, κλειστή και δεσμευτική. Σε όλα αυτά δεν υπάρχουν πολλοί δρόμοι να ακολουθήσει. Ενας είναι ο δρόμος, δεν μπορείς να διαφωνήσει. Πήγαμε σιγά-σιγά, μέχρι να φτάσουμε να γράψουμε το θεατρικό «Ο Εβρος απέναντι».

Θ.Π.: Οι «Τρεις Χάριτες» είχαν σε κάθε επεισόδιο ένα θέμα. Θα κάνει, για παράδειγμα, η Ολγα δίαιτα, δεν μπορείς να διαφωνήσεις. Δεν θα πεις ότι θα πάει να κάνει και γιόγκα. Αναλύαμε ένα θέμα, ήμασταν σύμφωνοι. Μετά τις «Τρεις Χάριτες» κάναμε το «Δις Εξαμαρτείν», που είναι πιο ανοιχτό ως δραματουργία.»

-Δεν υπήρξε κάποια διαφωνία που έθεσε σε κίνδυνο τη συνεργασία σας;

Μ.Ρ: «Ναι, στο «Δις Εξαμαρτείν». Κοντέψαμε να... σκοτωθούμε.»

Θ.Π.: «Ναι, εκεί. Πηγαίναμε και στο πλατό κάθε μέρα.»

-Ηταν ένας από τους Λόγους που πήρατε απόσταση από την τηλεόραση;

Μ.Ρ: «Είναι εξαντλητική η τηλεόραση.»

Θ.Π.: «Ετσι όπως είναι διαμορφωμένη η τηλεόραση, δεν σε αφήνουν να κάνεις ένα σίριαλ 15 επεισόδια.

-Από το «Δις Εξαμαρτείν» και μετά έπαψαν οι επικίνδυνες εντάσεις μεταξύ σας;

Μ.Ρ.: «Ναι, γιατί είχαμε την τύχη να στραφούμε στο θέατρο.»

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved