Καίτη Ιμπροχώρη: «Δεν ήθελα δικά μου παιδιά»
Showbiz

Καίτη Ιμπροχώρη: «Δεν ήθελα δικά μου παιδιά»

Η Καίτη Ιμπροχώρη δεν ξεχώρισε μόνο για το ταλέντο της. Ξεχώρισε και για την ομορφιά της. Ο έρωτας τι ρόλο έπαιξε στη ζωή της;

«Α! Μια χαρά! Συνέζησα δύο φορές. Τη μία για 10 χρόνια και την άλλη για 21! Στη δεύτερη συζυγία έκανα και πολιτικό γάμο. Δεν τον ήθελα τον θρησκευτικό! Δεν ήθελα ούτε καν τον γάμο, ποτέ! Ακόμα θυμάμαι το χαστούκι που έφαγα από τη μάνα μου στα δεκαέξι μου, όταν της είπα ότι δεν θα κάνω θρησκευτικό γάμο, αν ποτέ παντρευτώ! Δεν μου άρεσαν αυτά... Θεωρούσα και θεωρώ ότι είναι θέμα προσωπικό. Οι σχέσεις των ανθρώπων πρέπει να είναι μεταξύ τους, όχι να τις βγάζουν στην κοινωνία!» τόνισε στην Espresso.

-Το ίδιο ισχύει και για την απόκτηση παιδιών ή δεν προέκυψε;

«Δεν ήθελα δικά μου παιδιά. Αγαπούσα όλα τα παιδιά και φρόντιζα και τα παιδιά σε ιδρύματα. Μετά ήρθε κι ο Δημήτρης, ο ανιψιός μου, κι ήταν μια χαρά! Ο Δημήτρης είναι γιος του αδερφού μου. Είχαν χωρίσει με τη νύφη μου, η οποία ήταν αεροσυνοδός, και τον μεγαλώσαμε εμείς. Τον πολιτικό γάμο τον έκανα για το ενδεχόμενο αν, ίσως, έκανα ένα παιδί. Δεν ήρθε και δεν με ενδιέφερε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved