Γιάννης Βογιατζής: «Επηρεάζομαι αφάνταστα από τους ρόλους μου»
Showbiz

Γιάννης Βογιατζής: «Επηρεάζομαι αφάνταστα από τους ρόλους μου»

Ο Γιάννης Βογιατζής είναι ένας από τους πιο αγαπημένους Έλληνες ηθοποιούς και μάλιστα έχει παίξει κάποιους από τους πιο χαρακτηριστικούς ρόλους σε σινεμά και τηλεόραση.

Πόσους ρόλους έχει παίξει; «Έχω παίξει παρά πολλούς, τους έχω μπερδέψει, όμως τους αγαπώ όλους. Είναι το είδος, η παιδεία, το ήθος, ο πολιτισμός, η μόρφωση μου, δεν ξέρω τι είναι, αλλά κάθε ρόλος που θα παίξω είναι ένας καινούργιος άνθρωπος. Κι αυτός ο άνθρωπος είναι κάτι νέο που μπαίνει μέσα στο σπίτι και στην ψυχή μου. Καλείσαι, όχι να μάθεις τα λόγια, αλλά να μάθεις πού μένει, τι τρώει, αν έχει οικογένεια... Πρέπει να κάνεις μια ιστορία ολόκληρη. Πρέπει να τα ξέρω όλα» τόνισε στο Λοιπόν.

- Μπαίνετε μέσα στο ρόλο;

«Μα δεν μπορώ αλλιώς, δεν δρω αλλιώς, δεν μπορώ να ερμηνεύσω. Επηρεάζομαι αφάνταστα από τους ρόλους μου. Οι ηθοποιοί έχουμε δύο ζωές, την οικογενειακή ζωή, το σπίτι, τα παιδιά και τη γυναίκα μας, τα συνεχή προβλήματα μας, και το ρόλο που καλείσαι να ερμηνεύεις κάθε φορά, τι κάνει κι αυτός. Έχεις δύο μπελάδες, έναν τον εαυτό σου, που τον ζεις κάθε μέρα, κι έναν που τον ζεις στα όνειρα σου. Αυτός που ζεις στα όνειρα σου είναι πολύ πιο ενδιαφέρων από το ρόλο που καλείσαι να παίξεις στην πραγματικότητα, στην πραγματική σου ζωή. Ο καλλιτεχνικός ρόλος είναι πιο ενδιαφέρων»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved