Γιάννης Βογιατζής: «Ο γιος μου, μου πραγμάτωσε τα όνειρα μου»
Showbiz

Γιάννης Βογιατζής: «Ο γιος μου, μου πραγμάτωσε τα όνειρα μου»

Ο Γιάννης Βογιατζής έχει καταφέρει να δημιουργήσετε μια πολύ δεμένη οικογένεια

«Έχω μία γυναίκα, ένα γιο, μία νύφη κι έναν εγγονό. Αυτή είναι η οικογένεια μου. Δεν έχω αλλάξει ποτέ γυναίκα. Ο γιος μου, μου πραγμάτωσε τα όνειρα μου, ό,τι περιμένει ένας πατέρας από το παιδί του. Ο εγγονός μου πηγαίνει μια χαρά. Η νύφη μου είναι ένα σπουδαίο, εκπληκτικό κορίτσι, τη λατρεύω όπως τη γυναίκα, το γιο και τον εγγονό μου. Αγαπώ όλο τον κόσμο. Στους ανθρώπους που με έχουν βλάψει θα τους φερθώ με τον ίδιο τρόπο όπως στους ανθρώπους που με έχουν ωφελήσει πολύ και τους χρωστάω πολλά. Κατά τον ίδιο τρόπο θα τους φερθώ κι έχω πολλά παραδείγματα» τόνισε στο Λοιπόν.

- Σε ποιους ανθρώπους αναφέρεστε;

«Στους ανθρώπους που έχουν πολεμήσει την καριέρα μου. Το ξέρω και μάλιστα κάποιος από αυτούς μου είχε πει κάποτε: «Μα εσύ μου μιλάς κατ' αυτόν τον τρόπο;» και του απάντησα: «Μα εσύ είσαι σπουδαίος σε αυτά που κάνεις. Το ότι εμένα δεν με... πας, είναι δεκτό, το καταλαβαίνω, θα είσαι ψεύτικος να μου πεις ότι με θέλεις ενώ δεν με θέλεις. Είσαι πιο αληθινός έτσι κι έτσι σ' αγαπάω». Αυτός ο άνθρωπος είμαι και δεν μπορώ να αλλάξω» τόνισε στο Λοιπόν.

- Δεν νιώθετε πίκρα;

«Όχι, νιώθω γνώση να μπορώ να καταλάβω τους ανθρώπους. Το μεγάλο μου πρόβλημα είναι η μελέτη. Τώρα μελετάω πώς δρουν όλα τα πολιτικά κόμματα, όλες οι παρατάξεις, όλες οι ιδεολογίες. Όλα αυτά τα πράγματα τα σκέφτομαι συνέχεια, είναι μέσα στο μυαλό μου και προσπαθώ να βρω γιατί γίνονται.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved