Τέτα Καμπουρέλη: «Είναι τιμή μου που με λένε «νυχού»
Showbiz

Τέτα Καμπουρέλη: «Είναι τιμή μου που με λένε «νυχού»

Η Τέτα Καμπουρέλη τολμά να κάνει βήματα στην ζωή της χωρίς να σκέφτεται τι θα πει ο κόσμος.

«Ποτέ δεν φοβήθηκα τι θα πει ο κόσμος, κι έχω ακούσει πολλά, και πρόσφατα μάλιστα. Αυτό όμως μου δίνει δύναμη για να προχωράω παραπάνω. Ποτέ δεν άκουγα τι λέει ο κόσμος, γιατί ο κόσμος πάντα λέει, και καλά κάνει. Το στόμα δεν είναι μόνο για να τρώμε; είναι και για να μιλάμε. Μερικοί όμως καλύτερα να τρώνε παρά να μιλάνε. Αν το σκεφτόμουν στα τόσα χρόνια...Έχουν βάλει ετικέτες σε κάποιους ανθρώπους κι αυτό δεν είναι σωστό. Επειδή κάνεις μια δουλειά, σημαίνει ότι δεν μπορείς να κάνεις και δεύτερη» τόνισε στο Λοιπόν.

- Αναφέρεσαι στο γνωστό «Η Τέτα η νυχού»;

«Ναι, «νυχού» είμαι, δεν αλλάζει αυτό, είναι η δουλειά μου και τα έχω καταφέρει τόσο πολύ, για να έχω τον τίτλο της «εθνικής μανικιουρίστας», που μου αρέσει και μου αρμόζει κιόλας. Δεν είναι κακό να σε λέει ο άλλος «νυχού», γιατί αυτή είναι η δουλειά μου. Δεν με ενοχλεί καθόλου που με λένε «νυχού». Αν άκουγα τι λέει ο καθένας, δεν θα προχώραγα στη ζωή μου. Ίσως μερικούς τους ενοχλεί που κάνω πολλά πράγματα αλλά εγώ ζω μέσα από αυτό. Τρώνε τόσες οικογένειες από μένα, είμαι επιχειρηματίας. Στη ζωή πρέπει να κάνουμε και κάτι να μας ευχαριστεί. Τόσα χρόνια έχω μάθει ότι πρέπει να σου αρέσει αυτό που κάνεις για να πετύχεις. Διδάσκω σε δύο ΙΕΚ και έχω 200 μαθήτριες από 60 που ήταν πέρυσι και τις μαθαίνω ονύχοπλαστική, ποδολογία και αισθητική.»

- Το θεωρεία άδικο να σου το λένε συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνεις;

«Δεν με ενοχλεί καθόλου, διαφήμιση μου κάνουν. Είναι τιμή μου που με λένε «νυχού», γιατί αυτό είμαι. Προφανώς έχει ενοχλήσει, αλλά δεν ξέρω γιατί, δεν μπορούν να το συνδυάσουν με το θεατρικό κύκλωμα; Δεν ξέρω πώς το έχουν στο μυαλό τους.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved